آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۲۹۰
زاکانی تشریح کرد:

سه جریانی که در مقابل اصولگرایی ایستاده اند

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه در انتخابات آینده باید جریان اصولگرایی ادامه پیدا کند سه گروهی که در مقابل این جریان ایستاده‌اند را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد،علیرضا زاکانی عصر امروز در نشست خبری که در محل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در مشهد برگزار شد، انقلاب اسلامی را ودیعه الهی دانست و گفت: در مسیر انقلاب دو عنصر موفق همیشه رخ‌نمایی کرده است یکی رهبری انقلاب چه در زمان امام (ره) و چه در زمان مقام معظم رهبری که سکان‌دار این انقلاب بوده.

وی ادامه داد: ‌عنصر دوم توده مردم هستند که براساس تکلیف در عرصه‌های مختلف انقلاب حاضر بوده و راهپیمایی 22 بهمن هر ساله تجلی اعلام آمادگی و تبعیت از رهبر انقلاب و مخالفت با خواسته‌های دشمن است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظام سلطه همه فشارها و تلاش‌هایش را طی 34 سال انجام داده است تصریح کرد: در چنین شرایطی دشمن پیشنهاد دورغین مذاکره را می‌دهد تا از آن در جهت ایجاد دعویت در نظام اسلامی استفاده کند.

زاکانی افزود: در چنین شرایطی ملت ایران اسلامی در مقام دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌ها در راهپیمایی 22 بهمن ظاهر خواهند شد تا مقدمه مطمئنی را برای ورود به ماه‌های آینده که ماه‌های انتخابات است فراهم کنند.

وی با بیان اینکه مسئولین کشور موظف هستند در جهت رفع کاستی‌های امروز گام بردارند گفت: مسئولین امروز باید دین و وظیفه خود را نسبت به مردم و انقلاب اسلامی ادا کنند.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در خصوص فعالیت‌های این جمعیت در باره انتخابات سال آینده گفت: جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ماه‌هاست که فعالیت خود را آغاز کرده است اما از زاویه متفاوت نسبت به سایرین.

زاکانی ادامه داد: ما معتقد هستیم که باید از زاویه اقتضائات انقلاب اسلامی در صحنه حاضر شویم و براساس نیاز انقلاب وظیفه خودمان را تعیین کنیم لذا از ماه‌های قبل کارهای مطالعاتی جمعیت توسط اساتید حوزه و دانشگاه شروع شد تا دستمایه جدی در حوزه‌های تخصصی و در قالب گفتمان پیشرفت اسلامی مهیا شود.

وی با بیان اینکه به‌دنبال آن هستیم اصلاحات اسلامی و در چارچوب قانون اساسی و تحت اشارات امام و مقام معظم رهبری صورت بگیرد بیان داشت: قبل از انتخاب نامزد نهایی جمعیت باید لوازم یک حضور فعال که همانا گفتمان پیشرفت اسلامی است را فراهم کند و فعالیت‌های ما در این راستا است.

نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی انتخاب فرد و معرفی به جامعه را زود دانست و تأکید کرد: باید اجازه بدهیم فضا شفاف‌تر بشود علاوه بر این معتقدیم که حفظ جهت اصولگرایان کشور یک اصل است و اگر جریانی بخواهد این جهت‌دهی را تغییر دهد و گفتمان اصولگرایی را در کشور مورد آسیب قرار بدهد اجازه چنین کاری نمی‌دهیم.

زاکانی با بیان اینکه در چنین شرایطی اصولگرایان باید یک نامزد برای رقابت انتخاب کنند گفت: در چنین شرایطی مردم دچار ابهام نمی‌شوند و با تفرقه زمینه پیروزی مخالفان گفتمان اصولگرایی نیز فراهم نمی‌شود.

وی ادامه داد:‌ اما اگر مخالفین نتوانند ظرفیت‌های لازم برای حضور در جامعه را کسب کنند اصولگرایان می‌توانند به صورت متکثر در صحنه حاضر شوندچرا که امکان آسیب بردن به جریان اصولگرایی وجود ندارد.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه باید به انتخابات یک نگاه فرصتی داشت گفت: در چنین شرایطی باید جهش چشمگیری در جامعه ایجاد کنیم علاوه بر این حفظ وضعیت اصولگرایی امروز نیز یک اصل است هر چند باید کاستی‌ها و معایب را نیز جبران کرد.

زاکانی در پاسخ به پرسشی در رابطه با نقش آقای هاشمی در انتخابات سال آینده گفت: سال‌هاست که مردم از شیوه‌های حکومتی و مدیریتی و الگوی مورد نظر آقای هاشمی عبور کرده‌اند و بازگشت به الگوهای اواخر دهه 60 و اوایل 70 که تجربه ناکامی خودشان را نشان داده‌اند امکان‌پذیر نیست.

وی بازگشت آقای هاشمی را یک ارتجاع به گذشته و در تضاد با حرکت رو به جلو انقلاب اسلامی دانست و افزود: ناکارآمدی این الگو و در محک انتخاب مردم قرار گرفتنش در دوره‌های گذشته که با عدم قبول مردم مواجه شد نشان می‌دهد که این مدل و الگو شانسی برای پیروزی ندارد.

زاکانی در پاسخ به سوال دیگری که در باره فراکسیون اصولگرایان و انتخابات سال آینده بود گفت: این فراکسیون به مجلس اختصاص دارد و طبق آخرین تصمیمی که گرفته شد انتخابات ریاست جمهوری را از این فراکسیون جدا کردند در واقع فراکسیون در جهت پیگریی مطالبات مجلس خواهد بود.

وی در خصوص ائتلاف سه نفره اصولگرایان و نظر جمعیت رهپویان گفت: فعلا کار مشترک خود را تنها با جمعیت ایثارگران شروع کردیم.

نماینده مردم تهران در بخش دیگری از این نشست در تشریح سه گروهی که مقابل اصولگرایان ایستاده‌اند گفت: یک گروه دوم خردادی‌ها هستند که شامل طیفی از افراط‌گرایان و سایرین را می‌شود.

زاکانی ادامه داد: این گروه استراتژی مشخصی را به شدت دنبال می‌کند و آن این است که اولا همه اصولگرایان را در دولت آقای احمدی‌نژاد خلاصه کنند و ثانیا خدمات مثبت دولت نهم و دهم را نادیده بگیرند و با برجسته کردن کاستی‌ها و اشتباهات آن را محصول حرکت اصولگرایی معرفی کنند.

وی با بیان اینکه همه اصولگرایان در دولت نهم و دهم خلاصه نمی‌شوند تصریح کرد: دولت خدمات زیادی داشته است و اشتباهاتش نیز ربطی به اصولگرایی ندارد اتفاقا عدول از اصولگرایی این اشتباهات را رقم زده که مورد قبول ما هم نیز نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اشکالات در دوران اصلاحات و سازندگی برگرفته مبانی‌شان بود و اگر قرار بود همه دستوراتی که گرفته شده است الگوی توسعه غربی در آن زمان پیاده می‌شد شرایطی غیر شرایط امروز می‌شد. 
 
زاکانی در خصوص گروه دومی که در مقابل جریان اصولگرایی ایستاده نیز بیان کرد: این گروه، جریان منتصب به آقای هاشمی هستند که در انسجام بین اصلاح‌طلبان نیز نقش دارند و علاوه بر این هم تلاش می‌کنند از بین اصولگرایان نیز یارگیری کنند.

وی مسیر این گروه را همان مسیر دوم خردادی‌هایی دانست که به دنبال نشان دادن تصویر سیاه از جامعه و لزوم پیدایش یک جریان نژادگر است و ادامه داد: گروه سوم گروه انحرافی هستند که معتقدیم کم‌تعداد و بی‌ریشه‌اند اما با این حال پراثرند چرا که امروز در قدرت قرار دارند  این گروه انحرافی را از پیکره خدوم دولت باید جدا کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتفاقات یکشنبه گذشته در مجلس شورای اسلامی گفت: دو روز قبل از این روز به من گفته بودند که قرار است این اتفاق بیفتد و سایر نمایندگان از من می‌خواستند که چنین اتفاقاتی نیفتد اما مسئله استیضاح مسئله‌ای بود که تصمیم گرفته شده بود.

زاکانی ادامه داد: جریان انحرافی برای این مسئله برنامه داشتند اما حضور یکپارچه مردم، خواص، نخبگان و جریان‌های دانشجویی در صحنه و نقد و اعتراض اساسی سبب عقب‌نشینی در این موضوع شد.

وی در تحلیل هدف این جریان گفت: ‌آنها تصور می‌کردند با این اتفاق می‌توانند دوگانگی مشابه مناظرات انتخابات ریاست جمهوری به وجود بیاورند اما ملت با بصیر ایران همان ملت دو سال پیش نیست و این اتفاق جواب عکس داد.

نماینده مردم تهران ادامه داد: شروع کننده این ماجرا آقای احمدی‌نژاد بود که باید نسبت به این مسئله عذرخواهی کند اما ادامه آن توسط آقای لاریجانی باید در دو بخش مورد تحلیل قرار بگیرد ابتدا سخنانی که در پاسخ به آقای احمدی‌نژاد بود و مسئله را به صورت کامل تبیین کرد که قابل تقدیر است اما بخش دوم دقیقا همان‌کاری بود که آقای احمدی‌نژاد کرد و به ‌نوعی مقابله به مثل لذا باید از پیشگاه رهبری و مردم عذرخواهی کند.

زاکانی با بیان اینکه گناه این دو نفر را برابر نمی‌دانم گفت: یکی از ایراد‌های که به آقای لاریجانی وارد است این است که اگر طرف مقابل نکات نادرستی را بیان کرد طبق توصیه رهبری طرف دیگر باید سکوت کند و مقابل به مثل نکند.

دبیر کل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در بخش دیگری از این نشست در خصوص انتخابات سال آینده نیز گفت: تا انتخابات نیاز به آرامش داریم و رهبری فرموده‌اند هر کس در غیر این مسیر باشد خائن است اتفاقاتی که در مجلس رخ داد دانسته یا نادانسته در این مسیر بود.

وی در تحلیل چرایی این اتفاق گفت: نباید این اتفاق را ناشی از موضوع استیضاح بدانیم بلکه به گذشته آن نیز باید توجه کنیم طی ده ماه فعالیت سازمان تأمین اجتماعی به دیوان اداری شکایت شده بود و قضات آنجا رای به نادرستی این انتصاب داده بودند اما مدت‌های مدیدی با قانون بازی شد.

وی با بیان اینکه اگر رفتار رئیس جمهور در مجلس این چنین نمی‌بود استیضاح رای نمی‌آورد ادامه داد: فضای صبح آن روز فضای رای نیاوردن بود و نمایندگان با مراجعه مکرر به آقای احمدی‌نژاد می‌گفتند اگر رفتار معقولی شود استیضاح رای نمی‌آورد.

نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص ادعاهای آقای احمدی‌نژاد نیز گفت: اصل وجود هر نابسامانی و فسادی را باید از مسیر قانونی دنبال کنیم اگر ایشان سندی بر تخلف آقای فاضل لاریجانی داشته حتما باید از طریق قانون پیگیری می‌کرد بیان روز یکشنبه اساسا در مقابله با فساد نبود بلکه تنها یک بازی سیاسی بود.

وی همچنین در خصوص تأثیر این‌گونه اختلافات بر قوه قضاییه گفت: دستگاه قضاییه نشان داده است که در مبارزه با مفاسد اهتمام دارد البته نمی‌گویم هیچ‌ کاستی ندارد بنابراین پیش‌داوری‌ها نباید مستمسک بی‌قانونی و حرمت‌شکنی شود و بستر سالم جامعه را ناآرام کند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار