به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، مهتاب رهنما صبح امروز در کارگاه تخصصی آموزش سرگروه های حلقه های صالحین مطالعات زنان و خانواده که در دانشگاه آزاد لاهیجان برگزار شد، خطاب به دانشجویان تصریح کرد: بسیج به عنوان یک تشکل مردمی است که شما دانشجویان در آن تشکل عضو هستید و به فعالیت می پردازید؛ بنابراین پرداختن به برنامه های خاص قشر بانوان در دانشگاه از وظایف اصلی شماست.
وی افزود: جامعه غرب از منظر دشمنی هر آن کاری را که برای موفقیت خود انجام دهد از حیطه زنان شروع می کند و شما دانشجویان نباید انفعالی عمل کنید، بلکه باید در راستای برگزاری برنامه های ویژه دانشجویان خواهر در دانشگاه و حتی درجامعه برنامه ریزی کنید، پیشگام باشید تا بر روی قشر خاکستری دانشگاه و جامعه که سردرگم می باشد و ممکن است جذب هر گروهی چه معاند و چه موافق شود، تاثیر مستقیم بگذارید تا رسالت خود در بسیج را به انجام برسانید.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: در چند ساله اخیر دغدغه مقام معظم رهبری سبک زندگی است و بارها براین موضوع تاکید کردند و ما موظفیم این موضوع را در دانشگاه برای دانشجویان و یا در جامعه تبیین کنیم.
رهنما با اشاره سریال کلاه پهلوی گفت: با نگاه کردن به این سریال کاملا متوجه می شویم که چطور جزء جزء مسائل زنان را پیگیر شدند و با ترفندهای خاص و با شیوه های مدرن اعتقادات و حجاب زنان را تحت تاثیر قرار دادند.
وی گفت: ما باید به جای تاثیر پذیری، تاثیرگذار باشیم؛ زیرا غرب با استفاده ابزاری از زنان و مطرح کردن فمنیسم ، با بیگاری گرفتن از زن و کم رنگ کردن حجاب داعیه دفاع از حقوق زن را دارد.
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی گفت: بی بندو باری و رواج دادن آن نشان این است که غرب با این موضوع می خواهد مارا به عقب براند و خود پیشرفت داشته باشد؛ چراکه اگر به محدوده جامعه علمی غرب توجه کنیم، از این افسارگسیختگی هیچ نشانی نمی بینیم.
رهنما تاکید کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و با عناوین متنوع روز می توان برنامه های خاص زنان را در دانشگاه ها برگزار کرد.
در ادامه این برنامه کارگاه تخصصی با عنوان « بررسی پیامدهای فمنیست بر زنان و دختران در غرب » برگزار شد که دراین کارگاه کوثرحاجی پور، کارشناس مسائل فمنیسم در خصوص شناختی از فمنیسم، تعریف فمنیسم، آسیب شناسی نظام خانواده در غرب، انحرافات جنسی، مبانی تمدن غرب و ظهور فمنیسم و هویت زن از طریق پاور پوینت مطالبی را ایراد کرد.
وی در این کارگاه سوالاتی را در خصوص موارد بالا ذکر کرد و دانشجویان با اطلاعات کافی به سوالات پاسخ گفتند.
لازم به ذکر است، در این کارگاه جلسه پرسش و پاسخ به صورت دو جانبه مطرح شد.