استاندار هرمزگان با بیان اینکه شاخصهای فراوانی در منطقه خلیجفارس به لحاظ فرهنگی وجود دارد که آن را به مهمترین محور توسعه تبدیل کرده است، گفت ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، ابراهیم عزیزی شب گذشته در نشست خبری اختتامیه کنفرانس بین المللی خلیج فارس، این منطقه از کشور را یکی از مهمترین پایگاه های فرهنگی در جهت توسعه پایدار دانست و تصریح کرد: لحظه ای حاضر نیستیم از تاریخ، فرهنگ و ظرفیت های جغرافیایی حتی عنوان جعل خلیج فارس عدول کنیم.
وی افزود: برای توسعه مصوبه صیانت از نام خلیج فارس در شورای عالی خلیج فارس دو موضوع برگزاری بیست و یکمین کنفرانس خلیج فارس و بررسی سهم استان هرمزگان در جشنواره خلیج فارس در شورای عالی خلیج فارس را دنبال می کنیم.
استاندار هرمزگان با اشاره به قدردانی مهمانان خارجی از مهمان نوازی بندرعباس گفت: اگر برنامه بعدی را هم خوب اجرا کنیم، توانسته اسم سهم استان هرمزگان را در صیانت از نام خلیج فارس به درستی ایفا کنیم.
عزیزی افزود: برگزاری کنفرانس خلیج فارس در بندرعباس با حمایت و پشتیبانی هوشمندانه وزارت امورخارجه که اولین مصوبه را در قالب بیست و یکمین کنفرانس به اجرا گذاشتیم.
وی بیان داشت: این کنفرانس برای دومین سال در استان هرمزگان برگزار می شود و برگزاری جشنواره خلیج فارس در 10 اردیبهشت ماه جزو مصوبات سفرهای دولت های این استان است.
نماینده عالی دولت در هرمزگان در ادامه سخنان خود تصریح کرد: لحظه ای حاضر نیستیم از تاریخ و فرهنگ و ظرفیت های جغرافیایی حتی عنوان جعل خلیج فارس غافل شویم؛ بلکه با بهره گیری از همه ظرفیت های داخلی و خارجی و همه قابلیت های اجتماعی و سیاسی موضوع صیانت از خلیج فارس را دنبال خواهیم کرد.
عزیزی افزود: در کنار اقدامات فرهنگی و اجتماعی در حوزه خلیج فارس، نتایج بیست و یکمین کنفرانس خلیج فارس و بررسی سهم استان هرمزگان در جشنواره خلیج فارس را نیز در شورای عالی خلیج فارس دنبال می کنیم.
وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان بزرگترین نقش را در جایگاه خلیج فارس دارد، اظهار امیدواری کرد: با ارتباط بیشتر با اندیشمندان داخلی و خارجی بتوان حقانیت و جایگاه تاریخی این منطقه استراتژیک را به درستی تبیین کرد.
استاندار هرمزگان گفت: خلیج فارس ظرفیت بزرگی برای صلح، دوستی و هم رفتارهایی است که نظام جمهوری اسلامی ایران بر مبنای آن پایه گذاری شده است.
عزیزی ادامه داد: کشور ما به دنبال امنیت وحدت، همگرایی و ایجاد صلح و دوستی است و این دستاورد بزرگی است.
وی خاطرشنان کرد: اقتدار جمهوری اسلامی ایران در نهایت ارتباط و تلاش برای صلح و دوستی و رسیدن به همان اهداف بلندی است که نظام برای آن پایه گذاری کرده است.