حجت الاسلام صادقيان در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، اظهار داشت: متصديان و مسئولان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور مسئوليت و رسالت سنگيني را به عهده دارند و بايد دانشجويان را با ارزش هاي الهي آشنا كنند.
وي ضمن تبيين ارزش هاي حاكم بر فضاي سال هاي دفاع مقدس افزود: فداكاري، ايثار، جهاد، شهادت و نوع دوستي از ويژگي هاي رزمندگان دوران دفاع مقدس است.
صادقيان راهيان نور را در حكم حلقه ارتباطي نسل هاي بعدي با نسل رزمندگان دوران دفاع مقدس دانست و گفت: اردوهاي راهيان نور راهي راهي مهم براي آشنايي مردم با جغرافياي منطقه جنگي و فرهنگ جبهه و جنگ و انتقال آن به نسل جوان است.
نماينده ولي فقيه در سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان مركزي تاكيد كرد: هنوز براي رسيدن به هدف فاصله زيادي وجود دارد كه براي رسيدن به آن بايد راه صحيح را طي كرد.
وي تصريح كرد: با توجه به اينكه دو دهه از پايان جنگ تحميلي گذشته است ضرورت اين مهم حساس تر مي شود و جوانان بايد بدانند آسايش و امنيت امروز حاصل زحمات مردم انقلابي و رزمندگان دوران دفاع مقدس است.
صادقيان با بيان اينكه نظاره كردن محل شهادت شهداي والا مقام براي ابراز محبت و دوستي كافي نيست، افزود: زيارت شهدا و محل شهادتشان را با الفاظ نمي توان توصيف كرد بلكه بايد با تجربه آن را لمس كرد.
نماينده ولي فقيه در سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان مركزي اذعان داشت: مات نياز نياز به شناخت و معرفت شهيد داريم و براي حفظ ايثارگري و شجاعت و ايثار آن بايد بيش از پيش تلاش كرد و اين شناخت پيروي از آنان را به دنبال دارد.
وي يكي از راه هاي شناخت و نزديك شدن به شهدا را ديدار از مناطق جنگي و يادمان هاي شهدا و ذكر و ياد و خاطره ميدان هاي نبرد كربلاي ايران عنوان كرد.
صادقيان انتقال مفاهيم و ارزش هاي بسيج و شهيد به نسل جواني را كه امروز از هر طرف مورد هجوم ضد ارزش ها است، مهم دانست و گفت: براي رسيدن به راه حق آموزش و تربيت خانواده و آموزش و پرورش، صدا و سيما و رسانه هاي فرهنگي و حتي رفتارهاي اجتماعي نقش اساسي دارند.
نماينده ولي فقيه در سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان مركزي راهيان نور و بيان واقعيت هاي فرهنگي بسيج و شهادت براي نسل جوان را بهترين راه رسيدن به حق عنوان كرد و افزود: براي تاثيرگذاري بيشتر بايد تعداد اردوها در زمان هاي بشتري از سال خصوصاً در تابستان برگزار شود، همچنين ديدار از صحنه هايي كه به همان صورت زمان جنگ باقي مانده بهتر است لذا صحنه سازي طوري بايد صورت گيرد كه در ذهنيت آن زمان ها را زنده كند.
وي خاطرنشان كرد: در تدريس دروس انقلاب اسلامي بايد از استاداني كه با دوران دفاع مقدس آشنا هستند و از روحانيون رزمنده و راوياني كه خودشان دوران دفاع مقدس را لمس كرده اند استفاده كرد./انتهاي پيام/