برای مقابله با توطئههای دشمنان باید فضای امید، نشاط و حرکت نوآورانه را در کشور تقویت کرد و از سویی در عرصه سیاسی بیش از هر زمانی نیازمند...
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سید محمد مهدی موسوی؛ در دورانی که بدخواهان ما و انقلابمان فکر می کنند که با تشدید تحریم های اقتصادی و نیز انواع و اقسام فشارهای سیاسی و بین المللی می توانند عزم و اراده مان را در هم بشکنند، نام گذاری امسال به عنوان سال «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» از سوی مقام معظم رهبری، یقینا بهترین نام گذاری بوده است، چه آن که لازمه مقابله با مشکلات به ویژه در بُعد اقتصادی، حماسه آفرینی ملت و دولت در سایه وحدت و آرامش ملی و در راستای تبعیت از امر ولایت فقیه است.
با توجه به اینکه در سال 92 انتخابات بسیار حساس و مهم ریاست جمهوری و نیز شوراهای اسلامی شهر و روستا را در روزهای پایانی نخستین فصل سال در پیش داریم، اهمیت این نام گذاری را بیش از پیش درک کرده و به داشتن چنین رهبر آگاه و زمان شناسی به خود می بالیم.
سال گذشته به طور خاص به جهت اینکه دشمنان بیش از هر زمان دیگری از حربه تحریم علیه کشور ما استفاده کردند، سال سخت اقتصادی برای قشر وسیعی از مردم بود، با این همه آنچه مسلم است اینکه رونق تولید ملی تنها راه اقتصاد مقاومتی است؛ اقتصادی که بتواند از تهدیدی به نام تحریم برای ما یک فرصت بزرگ و تاریخی بیافریند. این است که معتقدیم در شرایط کنونی برای مقابله با مشکلاتی چون تورم و گرانی و نیز بیکاری باید حماسه اقتصادی آفرید.
ملت با اراده و حماسه ساز ایران همان طور که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و به ویژه در دوران جنگ تحمیلی نشان داده، در دوره تحریم های اخیر نیز آزمونی دیگر را با سربلندی پشت سر خواهد گذاشت و از این فرصت تاریخی برای هر چه بیشتر قوی تر شدن اقتصاد خود بهره لازم را می برد.
به همین خاطر رهبر فرزانه انقلاب در سخنان خویش به مناسبت آغاز سال 1392 با اشاره به حرکت رو به جلوی ملت ایران در سال گذشته به ویژه در مواجهه اقتصادی و سیاسی با جهان استکبار، چشمانداز سال جاری را امیدوارانه و همراه با پیشرفت، تحرک و ورزیدگی و حضور جهادی ملت ایران در عرصه های سیاسی و اقتصادی دانسته و تاکید کردند: «با این نگاه، سال 92 را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری می کنیم».
معظم له همچنین با اشاره به توطئه های دشمنان در عرصه اقتصادی فرمودند: «آنها می خواهند ملت ایران را بهوسیله تحریم فلج کنند؛ اما نتوانستند ملت ایران را فلج کنند و ما در میدان های مختلف، به توفیق الهی و به فضل پروردگار، به پیشرفت های زیادی دست پیدا کردیم.»
بدون تردید، راه خلق حماسه اقتصادی از یک سو حمایت جدی از تولید ملی و از سوی دیگر فرهنگ سازی در بین اقشار گوناگون جامعه است تا بتوان از این طریق هم جلوی آفت مصرف زدگی و رشد واردات را گرفت و هم اینکه به حرکت روان و پرشتاب چرخ های اقتصاد کشور کمک کرد.
نکته مهم دیگری که در سخنان رهبر معظم انقلاب به چشم می خورد و به طور خاص در نام گذاری امسال تبلور داشت، ناظر به بحث خلق حماسه سیاسی است.
در این خصوص، قبل از هر چیز باید توجه داشت که حماسه سیاسی در سایه بصیرت و آگاهی و زمان شناسی به دست می آید.
دشمن در نبرد اقتصادی و سیاسی خود علیه کشور ما که البته سابقه ای 34 ساله دارد، به دنبال دست یابی به چند هدف است که از آن جمله می توان به اهدافی چون از بین بردن امید در بین مردم، ایجاد تفرقه و بدبینی بین مردم و مسئولان و از بین بردن عزم و اراده ملت در راه دست یابی به آرمان های انقلابی و اسلامی خود اشاره کرد.
آنان برای نیل به این اهداف از سلاح تبلیغات و جنگ روانی بیشترین استفاده را می برند، کما این که مقام معظم رهبری در همین باره در مهر ماه سال 88 در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری فرمودند: «امروز موثرترین سلاح بین المللی علیه دشمنان و مخالفان، سلاح تبلیغات است؛ سلاح ارتباطات رسانه ای است. امروز این قوی ترین سلاح است و از بمب اتم هم بدتر و خطرناک تر است.»
برای مقابله با توطئه های دشمنان باید فضای امید، نشاط و حرکت نوآورانه را در کشور تقویت کرد، از سویی در عرصه سیاسی بیش از هر زمانی نیازمند افزایش بصیرت عمومی مردم به ویژه جوانان و نوجوانان برومند ایران اسلامی هستیم.
نکته پایانی این نوشتار هم اینکه اگر می خواهیم هم در جبهه اقتصادی و هم در جبهه سیاسی، سال 92 را با خلق حماسه های سیاسی و اقتصادی به پایان برسانیم، باید قبل از هر چیز احساس مسئولیت ملی داشته باشیم و با تبعیت از رهنمودهای رهبر فرزانه و حکیم انقلاب نشان دهیم که در سایه ولایت مداری، اتحاد ملی و انسجام اسلامی، هیچ دشمنی هر چند بزرگ و قدرتمند نمی تواند ما را از ادامه مسیری که انتخاب کرده ایم باز دارد و سد راه ما در مسیر تحقق اهداف مقدسمان شود.