حسین فرج اللهی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به برنامه های سازمان بسیج دانشجویی فارس در تبیین شعار سال و آمادگی دانشگاه ها برای حضور در انتخابات تصریح کرد: حماسه به صورت کلی به معنای ایثار کردن و از خود گذشتن برای نظام اسلامی است.
وی با اشاره به دو بخش سیاسی و اقتصادی شعار سال افزود: در فضای سیاسی و اقتصادی باید توجه داشت که برای حفظ نظام باید گذشت کرد، حتی اگر حق داشته باشیم.
دبیر شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی فارس با بیان اینکه در فضای سیاسی، انتخابات مصداق اصلی است، بیان داشت: شرکت در انتخابات به عنوان یک تکلیف است که در این زمینه راهبرد شناسایی نقشه های دشمن هدف اصلی ما است.
فرج اللهی ادامه داد: دشمن در انتخابات به دنبال مؤلفه هایی همچون، یاس و نا امیدی در مردم، تفکیک بین سران قوا و رکود فضای اقتصادی در مردم است.
وی با اشاره به راه های مقابله با این مهم در انتخابات تصریح کرد: گفتمان سازی، کمک به حضور مردم، انتخاب اصلح، تبیین فضای اقتصادی، تبیین تاثیر تحریم ها و تبیین موقعیت ضعیفی که دشمن دارد، مهمترین راه مقابله با فتنه جدید دشمن به نظر می رسد.
دبیر سیاسی سازمان بسیج دانشجویی فارس ادامه داد: دشمنان سعی دارند نشان دهند سلامت انتخابات کافی نیست و از اصلاح طلبان منجی سازی کنند.
فرج اللهی تصریح کرد: در بحث راهبردها تبیین فرمایشات رهبر معظم انقلاب مهمترین راهبرد کارآمد است که در این میان می توان به بازخوانی پرونده های اصلاح طلبان اشاره کرد.
وی با اشاره به تبیین بخش اقتصادی شعار سال به ویژه برای دانشجویان گفت: قسمتی از تبیین حماسه اقتصادی به ما و قسمتی دیگر به مسئولان بر می گردد، قسمتی که به ما بر می گردد فعال کردن ظرفیت های مردم برای مقابله و شکست دشمن در به ثمر رسیدن اهداف خواهد بود.
دبیر شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی فارس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ایجاد کمیته های تخصصی چندگانه در سازمان بسیج دانشجویی استان فارس در زمینه انتخابات افزود: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه های مختلف استان یکی از مهمترین برنامه های ما برای حضور پر رنگ دانشجویان در انتخابات خواهد بود.
فرج اللهی در خاتمه سخنان خود با بیان اینکه قائل به فضای مناظره نیستم، خاطرنشان کرد: اولویت ما بر تشکیل کرسی های آزاد اندیشی خواهد بود؛ چرا که ما در برگزاری نشست های بصیرتی به دنبال این هستیم که خود کاندیداها در دانشگاه ها حضور پیدا کنند و به صورت مجزا برنامه های خود را ارائه دهند.