به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، کامران دانشجو در ملاقات با جمعی از روسای دانشگاه ها، موسسات پژوهشی کشور، همچنین معاونان و مدیران دانشگاه آزاد با تاکید بر مدیریت کلان نگر، به برخی اقداماتش در دولت دهم اشاره کرد و گفت: در دولت دهم در وزارت علوم چند کار عمده را پیگیری کردم که یکی از آن کارهای اصلی گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای کشور بود.
وی افزود: در این خصوص پس از مطالعه و بررسی به این نتیجه رسیدیم که اساتید ما در داخل کشور با وجود شایستگی های فراوان علمی نسبت به اساتید کشورهای دیگر، بدلیل وجود مقررات دست و پا گیر که منشا آن هم مشخص نبود، نمی توانند به تعداد لازم دانشجوی دکتری تربیت کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از حذف این مقررات خبر داد و افزود: با حذف این مقررات دست و پاگیر، مشکلات حل شد و گسترش تحصیلات تکمیلی موجبات افزایش تولیدات علمی کشور را نیز فراهم کرد.
دانشجو در ادامه ارائه گزارش عملکرد خود در دولت دهم به یک اقدام دیگر اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از کارهای عمده ای که در این مدت صورت گرفت، افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه بوده که از آرزوهای دیرینه مقام معظم رهبری محسوب می شود و در این راستا توانستیم با اعمال روش هایی اعتماد صنعت را به دانشگاه جلب کنیم و هم اکنون این مسیر هموار شده و بخش صنعت همکاری قابل توجهی با نیروهای دانشگاهی دارد و این رابطه بیش از پیش گسترش یافته است.
این مقام مسئول آموزش عالی در خصوص مسائل فرهنگی و اسلامی کردن دانشگاه ها، گفت: در انجام اینگونه موارد فقط تخصیص بودجه ملاک نیست بلکه داشتن اراده جمعی در انجام امور فرهنگی دانشگا هها شرط اصلی بوده و دانشگاهیان همه از این موضوع استقبال می کنند.
به گفته دانشجو، گفتمان امروز در دانشگاه ها با گفتمان 8 سال پیش و حتی 4 سال پیش متفاوت است و کسی فکر نمی کرد روزی برسد که بتوان گفت استاد سکولاری که سکولاریسم را در دانشگاه تبلیغ و ترویج می کند پذیرفته نیست، ولی دیدید که این مهم انجام گرفت و با پیگیری گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه ها است که دانشگاههای ما بومی، انقلابی و اسلامی می شوند و به همین دلایل نیز بیشترین هجمه های رسانه ای، سیاه نمایی و تهدید ها نسبت به مجموعه وزارت علوم صورت گرفت.