کد خبر:۲۳۴۹۹۶
رئیس انجمن بیوشیمی ایران:
تربیت نیروی متخصص در راس فعالیتهای دانشگاهها باشد
رئیس انجمن بیوشیمی ایران با تاکید بر نیاز به نیروی متخصص در آینده نزدیک گفت: تربیت نیروی متخصص باید در راس فعالیتهای دانشگاهها باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، تقی خانی عصر روز گذشته در افتتاحیه سیزدهمین کنگره سراسری بیوشیمی در یزد گفت: ما باید با استعانت از حضرت زهرا (س) زندگی خود را رقم بزنیم.
وی با اشاره به سابقه 60 ساله بیوشیمی در کشور افزود: خوشحالیم که کنگره بیوشیمی پس از گذشت دو دهه از شروع آن، این بار به میزبانی یزد برگزار می شود و دلیلی بر جمع شدن پژوهشگران این حوزه و اعتلای رشته ها و ارائه خدمات این رشته شده است.
رئیس انجمن بیوشیمی ایران تصریح کرد: علم بیوشیمی بسیاری از خدمات پایه ای را در خود جای داده است که با توجه به اهمیت حضور آن در آزمایشگاه ها باید با تخصصی کردن و تجهیز آزمایشگاه ها خدمات خود را به نحوی کاربردی و به نحو احسن انجام دهیم و بدینوسیله درد بیماران را زودتر از گذشته شناسایی و درمان کرده و به اقتصاد کشور کمک کنیم.
تقی خانی خاطرنشان کرد: دلیلی بر عدم وجود کیت های عالی و با اعتبار در کشور نداریم و همانطور که تاکنون بر تحریم ها فائق آمده ایم، اکنون نیز باید با استفاده از روش های جدید، این علم را افزایش داده و کارهای ارزشمندی را به صورت تخصصی تر از گذشته انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مهمترین فعالیت هایی که دانشگاه ها نیز باید در راس امور خود قرار دهند، تربیت نیروی متخصص و نیروی انسانی است، چراکه برای آینده کشور نیازمند پرورش نیروی متخصص هستیم تا میراث گذشتگان را پیگیری کرده و به حد اعلای آن برسانند.
لازم به ذکر است، سیزدهمین کنگره بین المللی بیوشیمی عصر روز گذشته با برگزاری افتتاحیه با حضور اساتید و پژوهشگران بین المللی از کشورهای ترکیه، لندن و کانادا به مدت چهار روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد در هتل زنبق یزد آغاز به کار کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.