آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۹۳۱
پژوهشگر مسائل سیاسی:

میزان حضور مردم در انتخابات میزان حضور در جنگ نظامی را مشخص می‌کند

مبلغ و پژوهشگر مسائل سیاسی گفت: میزان حضور مردم در انتخابات، میزان حضور مردم در جنگ نظامی را مشخص می‌کند و این حضور به معنی تایید و یا رد نظام است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام محمد ابراهیم نیا عصر روز گذشته در گفتمان آزاد دانشجویی در دانشگاه غیر انتفاعی خاوران در جمع دانشجویان بسیجی این دانشگاه گفت: حمایت رهبر معظم انقلاب از روسای جمهور همیشه بوده است و مهم نیست چه کسی تا چه اندازه در نظام محبوب باشد، بلکه همه احزاب و گرو‌ه ها باید پس از انتخاب شدن رئیس جمهور او را به عنوان انتخاب اول مردم بپذیرند و حمایتش کنند.


وی ادامه داد: در اوایل انقلاب امام (ره) از بنی صدر حمایت کردند و پس از انتخاب شدنش بیانات بسیار زیبایی در حمایت از ایشان دارند که خواندنی است، همان طور که آیت الله خامنه‌ای نیز در حمایت از هاشمی رفسنجانی سخنانی را ایراد فرمودند که شاید برای شخص دیگری تکرار نشده باشد و در نوع خود شنیدنی است، این موضوع برای خاتمی و احمدی نژاد نیز صدق می کند و این مطلب را می‌رساند که رئیس جمهور ایران نماینده این کشور در جهان است و حمایت از او حمایت از ایران اسلامی است.


این پژوهشگر مسائل سیاسی با اشاره به اتفاقات سال 88 ادامه داد: قبل از اعلام ستاد انتخاباتی کشور هیچ کس حق ندارد بگوید من رئیس جمهور هستم؛ کاری که بعضی از دوستان در دور قبل انتخابات ریاست جمهوری به آن دامن زدند و اوضاع کشور را به سوی هرج و مرج پیش بردند؛ این رفتار جرم است نه تخلف، و فرق بسیاری است بین جرم و تخلف در مجازات.


حجت الاسلام ابراهیم‌نیا افزود: در انتخابات تقلب کار ساده‌ای نیست، زیرا مکانیزم رای گیری در کشور ما به صورتی است که افراد علاوه بر انگشت زدن در پای برگه انتخاباتی، اطلاعات شخصی خود را نیز وارد برگه‌ای جداگانه می کنند که در دست مسئولان صندوق باقی می‌ماند و این خود دلیلی امنیتی جهت جلوگیری از تقلبات احتمالی دارد.


وی بیان داشت: اگر شخصی پس از انتخابات اعلام تقلب در آرا کند از او سوال می‌شود در کدام مورد احساس تقلب می کند و اگر شخص مورد نظر بگوید در شمارش آرا، آن صندوق و حوزه مورد نظر در جلوی دوربین و گاهی در پخش زنده تلویزیونی فک پلمپ گردیده و شمارش را دوباره آغاز می کنند.

 

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: اگر ادعا در این باشد که آرا تولید شده و این رای مردم در انتخابات نیست و آرای جدیدی در صندوق انداخته شده است، در آن صورت کد ملی‌ها را بررسی می‌کنند و افراد رای داده در آن صندوق را جهت رای ریزی دوباره فراخوان می‌کنند، بنابراین تقلب در انتخابات به این سادگی نیست که برخی از دوستان ادعا می‌کنند.


ابراهیم نیا بیان داشت: در همه کشور‌های دنیا وقتی کاندیدایی ثبت نام می‌کند یک حلقه از افراد دارای صلاحیت وی را تایید می کنند و این حلقه، خود نیز زیر نظر حلقه دیگری اداره می‌شود، اما تمام این حلقه‌ها در انتها توسط شخص اول کشور اداره می شود، پس نگاه ما نیز باید در کشور خودمان به شخص اول کشور باشد.


وی با گریزی به انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا ابراز داشت: قانون اساسی در آمریکا 45 بار تجدید نظر شده است و آنقدر این قوانین فشرده است که اگر نظرات کاندیدایی با نظرات و منافع صهیونیست مغایر باشد حق وتو آرا وجود دارد.


این کارشناس مسائل سیاسی افزود: نام کالج الکترال را بهتر است به ذهن بسپاریم، مردم در انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تنها نظر می‌دهند و انتخاب آرا نمی‌کنند؛ این حقیقت را بسیاری از مردم آمریکا نمی‌دانند؛ به عنوان مثال در نظر سنجی دور قبل ریاست جمهوری در آمریکا مردم به آلگور رای دادند، اما شعبده الکترال، بوش را در این انتخابات پیروز اعلام کرد، زیرا گزینه جنگ در آن زمان گزینه اول سیاست مداران آمریکا بود و این گزینه در جمهوری خواهان وجود داشت.


ابراهیم نیا افزود: در نهایت شخص انتخاب شده در آمریکا در حضور 400 نفر یهودی در لابی آیپک کلاه مقدس یهودیان را بر روی سر می گذارد و باید بار‌ها قبل و بعد از انتخابات به دیدار مسئولان یهودی در اسرائیل برود، زیرا در صورت زاویه گرفتن با این لابی، سرنوشتش مانند جان اف کندی می‌شود که در رژه‌ای در کنار خانواده‌اش در جلوی چشم دوربین‌ها و مردم مورد اصابت گلوله قرار می‌گیرد.


وی با اشاره به اوضاع کنونی کشور‌های اشغال شده به دست آمریکا افزود: اشتهای جهان خواری آمریکا به این سادگی‌ها فروکش نخواهد کرد، اما هر کشوری حتی ویتنام در صورت اتحاد داخلی می‌تواند در مقابل آن ایستادگی کند.


این مبلغ مسائل سیاسی و مذهبی ادامه داد: کشور ما در محاصره ناتو قرار دارد و ناتو متشکل از 28 کشور گردن کلفت است که در انتظار رسیدن به گزینه نظامی در برابر ما هستند، با این وجود ما هرگز شکست نخواهیم خورد مگر آنکه دچار تفرقه داخلی شویم که گام قبل از تفرقه داخلی نیز جنگ داخلی است، خطر جنگ داخلی تا آنجا اهمیت دارد که مولا علی (ع) 25 سال از حق خود و همسرشان می گذرند، زیرا در همان زمان زمزمه حمله روم به اسلام وجود داشت.


ابراهیم نیا افزود: هر اقدامی که موجب جنگ داخلی و آشوب شود، زمینه را برای اشغال خارجی آماده می‌کند و این حقیقت تلخ را باید بدانیم که هر کشوری به هر شکلی به اشغال ارتش فاسد آمریکا در آمد، در ابتدا زنانش مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند.


وی در پایان با اشاره به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری در کشور بیان داشت: در سه فاکتور راهپیمایی22 بهمن، راهپیمایی روز قدس و انتخابات به خصوص انتخابات ریاست جمهوری، دشمنان اسلام برایمان برنامه ریزی می‌کنند، بنابراین میزان حضور مردم در انتخابات میزان حضور مردم در جنگ نظامی را مشخص می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار