کد خبر:۲۳۷۱۰۳
مدیرگروه معارف دانشگاه صنعتی بابل:

حضرت زهرا (س) الگوی زنان جامعه است

مدیرگروه معارف دانشگاه صنعتی بابل با اشاره به نقش و جایگاه زنان در جامعه اسلامی گفت: حضرت زهرا (س) الگوی زنان جامعه است.
حضرت زهرا (س) الگوی زنان جامعه است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حجت الاسلام آقا بابائی امروز در مراسم جشن میلاد حضرت زهرا (س) در دانشگاه صنعنی بابل این مناسبت ها را بسیارخوب و غنیمت برشمرد و بیان داشت: این مناسبت های بزرگ دینی باید برای همه ما یک فرصت مغتنمی باشد تا یک مطالعه دقیق و عمیق داشته باشیم و از این فرصت ها، به جا و درست بهره کافی را ببریم.
 
وی با اشاره به نکات مهمی که در اسلام به آن تاکید شده است، افزود: اسلام به شاد بودن و شاد زیستن در زندگی فردی و اجتماعی اهمیت زیادی می دهد.
 
مدیر گروه معارف دانشگاه صنعتی بابل با استناد به فرمایشات امام باقر (ع) که فرمودند، انسان مومن، انسانی است که در چهره و سیمای او بشاشیت و شادی موج بزند و نه تنها خودش شاد باشد؛ بلکه باید در شاد کردن دیگران هم نقش داشته باشد.
 
آقا بابایی سیره و روش پیامبراسلام(ص) و ائمه دین را در زندگی فردی و اجتماعی بهترین نمومه در این خصوص معرفی کرد که در سیره اجتماعی پیامبر اسلام(ص) آمده است که ایشان دائم التبسم بوده است و در چهره او دائما شادی را مشاهده می کردند.
 
وی در ادامه با اشاره به نقش و جایگاه زنان در جامعه اسلامی تصریح کرد: این جایگاه والا همواره در اسلام مورد تاکید بوده و پس از ظهور اسلام در جامعه به این جایگاه توجه ویژه‌ای شده است.
 
مدیرگروه معارف دانشگاه صنعتی بابل با بیان اینکه حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی زنان جامعه است، گفت: اقدامات حضرت زهرا(س) در گسترش اسلام همواره تاثیرگذار بوده است.
 
آقابابایی صدیقه کبری(س) را قطب محوری جامعه معرفی کرد و افزود: پیامبر گرامی اسلام(ص)، حضرت علی(ع) و اولاد بزرگوار ائمه همواره از این قطب محوری بهره‌ می‌گرفتند.
 
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار مادران در کانون خانواده خاطرنشان کرد: بی‌شک بنیان و اساس خانواده توسط مادران شکل می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار