آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۷۱۲۵
در کرسی آزاداندیشی«فیس بوک» مطرح شد:

فیس بوک سومین کشور پر جمعیت دنیا است

معاون فرهنگی برج میلاد با اشاره به اینکه فیس‌بوک بعد از چین و هندوستان، سومین کشور پر جمعیت دنیا است، گفت: سال 2011 نیم میلیارد نفر و سال 2012 یک میلیارد نفر و امسال بیش از این تعداد در فیس‌‌بوک عضویت دارند.
فیس بوک سومین کشور پر جمعیت دنیا است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سلطانی نژاد امروز در کرسی آزاد اندیشی با موضوع «فیس بوک» در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد، بیان داشت: باید یک مفهوم جدی در ارتباط با وضعیت فن آوری داشته باشیم، به این معنا که در خصوص وضعیت و کارکرد فن آوری به نتیجه‌ای روشن برسیم؛ چراکه اکثر تکنولوژی‌ها خاصیت‌شان این است که از دیگر کشور‌ها وارد ایران شده‌اند و در جاهایی شکل گرفته‌اند که بازار استفاده از آنها وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه شناخت ما از جهان اطراف بر اساس رسانه شکل می‌گیرد، افزود: این ما هستیم که می‌‌توانیم از چالش‌های پیش رو فرصت بسازیم؛ زمانی در مورد نحوه برخورد با تلویزیون سیاست‌هایی اتخاذ شد که آن را به خر دجال تشبیه کردند و خیلی دیر متوجه شدیم که می‌توانیم فرهنگ خود را به وسیله تلویزیون اشاعه دهیم و این مساله به ضرر ما تمام شد.


معاون فرهنگی برج میلاد بیان داشت: تصور می‌کنیم با فیلتر کردن سایت‌هایی مانند فیس بوک در آنها وقفه ایجاد می‌کنیم؛ اما این اشتباه است؛ چراکه خودمان آسیب می‌بینیم.


سلطانی نژاد با اشاره به اینکه فیس بوک بعداز چین و هندوستان، سومین کشور پر جمعیت دنیا است، بیان داشت: سال 2011 نیم میلیارد نفر و سال 2012 یک میلیارد نفر و در سال جاری بیش از این تعداد در فیس بوک عضویت دارند و این نشان دهنده محبوبیت فیس بوک است.


رسانه از عمق ارتباط می‌کاهد و به گستره آن می‌افزاید


در ادامه نشست بخشی، یک استاد جامعه شناسی گفت: این معنا که 100 درصد موافق و یا مخالف شبکه های مجازی باشیم، اشتباه است؛ تکنولوژی و رسانه‌ها هم دارای مزایا و هم معایبی هستند، ما انسان‌ها در گستره تکامل خود ناگزیر از روابط هستیم.


وی افزود: وجود روابط، سلامت روانی و عدم وجود آن عدم سلامت روانی را موجب می‌شود؛ در یک فضای ارتباطی نسبتا پربار انجام امور انسانی تفصیل می‌شود و هر جا که بخواهیم محیطی بهره ور داشته باشیم باید روابط وجود داشته باشد.


این استاد جامعه شناسی با اشاره به اینکه ارتباط نیازمند واسطه یا رسانه است، بیان داشت: همیشه رسانه وجود داشته است؛ حتی از زمان‌های قدیم و نزدیکترین رسانه به ما زبان است.


بخش ادامه داد: شرایط مادی و اجتماعی، اقتضائات رسانه را رونق می‌دهد؛ چنانچه در یک جامعه، رسانه‌ای ایجاد شود به دلیل این است که آن جامعه نسبت به آن رسانه ملایم‌تر رفتار کرده است، یک رسانه نمی‌تواند به هر شکلی که می‌خواهد در همه مکان‌ها وجود داشته باشد.


وی تصریح کرد: برداشت ما این است که اقتضای رسانه‌های جدید از عمق ارتباطی می‌کاهند و به گستره آن می‌افزایند.


این استاد جامعه شناسی در خصوص یکی از ویژگی‌های مثبت فیس بوک گفت: یکی از ویژگی‌های مثبت فیس بوک این است که برای تعامل نیاز به حضور فیزیکی افراد نداریم و می‌توان در این فضا مکان و زمان را هم تجمیع کرد.


در ادامه نشست هنرمند، دانشجوی مخالف تصریح کرد: در ابتدا باید کسانی که از فیس بوک استفاده می‌کنند سواد آن را کسب کنند.


وی گفت: در بحث ارتباطی شاید اولین چیزی که به ذهن می‌رسد این باشد که فیس بوک یک فضای خود ابرازی را برای انسان فراهم می‌کند و فرد با یک نقاب خود را به دیگران عرضه می‌کند؛ بنابراین دنیای مجازی باعث می‌شود دو دنیای موازی با هم را داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار