رئیس سازمان مطالعات و تحقیقات ناجا با اشاره به اهمیت نظم و امنیت در جامعه اسلامی گفت: مهمترین زیر بنای توسعه هر کشور، میزان احساس امنیت مردم آن کشور است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، قصری روز گذشته در همایش ملی «خانواده و امنیت» در دانشگاه یزد، با اشاره به برگزاری بیش از سی همایش در راستای امنیت در کشور گفت: اهمیت امنیت ایجاب می کند که چنین همایش هایی در سراسر کشور برگزار شود تا در عرصه های مختلف با به کار گیری راهکارهای اندیشمندان این وادی، شاهد تقویت روز افزون امنیت در ایران اسلامی باشیم.
وی بیان کرد: مهم ترین و تأثیر گذارترین مقطع این همایش ها به کارگیری مطالب ارائه شده بعد از مراسم های پایانی و در این راستا نیز مهم ترین زیر بنای توسعه هر کشور، میزان احساس امنیت مردم آن کشور می باشد و این موضوع نه تنها در توسعه، بلکه در پایداری هر کشور حائز اهمیت است و حتی اگر امنیت هم برقرار باشد، اما احساس امنیت در آن جامعه وجود نداشته باشد پایه های نظام متزلزل می شود و چرخه توسعه به گردش در نخواهد آمد.
رئیس سازمان مطالعات و تحقیقات ناجا تصریح کرد: امنیت در جامعه زمانی موثر واقع خواهد بود که در جامعه نهادینه شده باشد و مهم ترین مولفه توسعه کشور، نیز همین امر است.
قصری راهبرد اصلی در کشور ایران برای رسیدن به چشم اندازیی که ترسیم شده، توسعه اقتصادی کارآمد مبتنی بر ارزش های دینی و اسلامی دانست و گفت: نیروی انتظامی، متولی رسیدن کشور به حماسه اقتصادی نیست؛ اما می تواند با به کارگیری توانایی و راهکارهای صاحب نظران در این همایش ها، نقطه امنیت را تقویت بخشد تا چرخ توسعه سریع تر به گردش دربیاید.
وی ادامه داد: باید راهکارهای مبتنی بر عقلانیت و قابل اجماع در برقراری امنیت به کار برده شود؛ زیرا که امنیت زمانی تاثیرگذار خواهد بود که متناسب با الگوهای پذیرفته شده ای باشد که هم قابلیت علمی آنها ثابت شده باشد و هم به اجماع رسیده باشد.
رئیس سازمان مطالعات و تحقیقات ناجا در پایان خاطرنشان کرد: این همایش نقطه آغازی خواهد بود برای مشارکت پذیری همه ارگان ها در مسیر توسعه و این مشارکت پذیری جز با در نظر گرفتن افق مشترک، ارزش مشترک و گفتمان مشترک امکان پذیر نخواهد بود و با توجه به مقالات ارائه شده، این همایش ها می توانند گفتمان بین شنوندگان این مقالات و گویندگان آن را استحکام بخشند.