به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجتالاسلام راشد یزدی امروز در جشنواره «بانوی حماسه و اخلاق» در جمع خانواده دانشگاهیان در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: زنان که نیم بیشتری از جمعیت دنیا را تشکیل می دهند کمتر از کمیتشان به آنان توجه میکنند و این بلایی است که در طول تاریخ بر این قشر مظلوم وارد شده و تاریخ مشهون از ناهنجاری ها و بدرفتاری هایست که نسبت به زنان شده است.
وی افزود: این بدرفتاریها در کشورهای زنده باستانی که تاریخ مدونی از آنها به جا مانده به چشم میخورد و رفتار ظالمانهای که نسبت به زن انجام دادهاند، لکه ای تیره بر پیشانی تاریخ بر جای گذاشته است.
این کارشناس مسائل خانواده در خصوص رفتار با زنان در کشورهای باستانی تصریح کرد: در چین چنانچه زنی سومین دختر را بدنیا می آورد او را با دخترش می کشتند، در هند زنی فداکار بود که 40 روز بعد از مرگ همسرش خود را به آتش بکشد، در مصر کتب مقدس را به دست زنان نمیدادند و در یونان که آکادمی علوم آن زمان بود و شخصیت های برجسته علمی داشت حرف هایی در خصوص زنان زدهاند که نقل آن انسان را شرمسار میکند.
راشد یزدی افزود: در کرانه تیره عربستان وضع زنان نابهنجار بود، زن وارث نبود؛ بلکه ارث بود، در چنین جامعهای اسلام ظهور کرد و در آن عالم ظلمانی اسلام پای به میان نهاد و زن را آنطور که هست تعریف کرد و در آن موضعی قرار داد که عادلانه ترین موضع است.
وی با بیان اینکه با کمال تاسف شخصیت زن را ترور میکنند که این امر در جامعه علت یابی نمیشود، گفت: عاملی که باعث تربیت صحیح زن میشود، تربیت صحیح او در خانه است؛ بنابراین در ابتدای امر باید خانهها اصلاح شوند.
این کارشناس مسائل خانواده زن را هنر خلقت دانست و بیان داشت: سبک فطری زن این است که مرد باید به خواستگاری برود؛ در غیر این صورت شان او حفظ نخواهد شد و برای خواستگاری از زن باید هدیه ای در نظر گرفته شود که همان مهریه است.
حجت الاسلام راشد یزدی در ادامه به احادیث پیامبر(ص) در شان زن پرداخت و گفت: پیامبر(ص) فرمودند «چنانچه اولین فرزند شما دختر باشد درهای رحمت به سوی شما گشوده میشود و چنانچه دو دختر عفیف تربیت کنید، هشت در بهشت به سوی شما گشوده خواهد شد».
وی در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه سردمداران و مسئولان وارد میدان شوند و به ترویج حجاب بپردازند، خالی از لطف نخواهد بود البته وارد کردن نیروی انتظامی تا حدودی کمک خواهد کرد؛ اما مشکل ریشه یابی نخواهد شد، بنابراین تربیت را باید از خانهها آغاز کرد.