کد خبر:۲۳۷۳۳۵
استاندار خراسان رضوی:

8 سند راهبردی در حوزه فرهنگ زیارت در مشهد تدوین شده است

استاندار خراسان رضوی از تدوین هشت سند راهبردی در حوزه فرهنگ زیارت خبر داد و گفت: با 10 شهر مذهبی دنیا مطالعات تطبیقی صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد حسین فروزانمهر امروز همایش بین المللی زیارت در تالار صبای صدا و سیمای خراسان رضوی تصریح کرد: اهمیت صنعت گردشگری در هیچ حوزه‌ای پوشیده نیست و یکی از بخش های مهم که در کشور ما مورد توجه قرار گرفته است، سهم عمده گردشگری در شاخصه‌های اقتصادی است که براساس مطالعه‌ای که در مقایسه صنعت گردشگری از جهت ضریب فزاینده تولید و اشتغال زایی این بخش با سایر حوزه‌ها شده، صنعت گردشگری بعد از صنایع غذایی و ساختمان در رتبه سوم و از حیث ضریب فزاینده در اشتغال بعد از صنایع کشاورزی، غذایی و ساختمان در رتبه چهارم قرار دارد که این نشانگر تاثیرگذاری این صنعت در حوزه اقتصاد کشور است.


وی با بیان اینکه ظرفیت‌های زیادی به لحاظ تنوع در این صنعت موجود است، گفت: گردشگری را نباید در سفر خلاصه کنیم، بلکه این موضوع در قالب‌های مختلفی باید تعریف شوند.


استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی می‌تواند یک پیشرو در صنعت گردشگری باشد، خاطرنشان کرد: در این استان توریسم مذهبی مطرح است و موضوع زیارت فراتر از توریسم مذهبی است که امید است با ایجاد راهکارهای موثر در ایجاد زیر ساخت‌های حوزه زیارت و همچنین اسکان زائرین و ترغیب بخش خصوصی به سرمایه گذاری در این جهت، شرایط خوبی را در این زمینه به وجود آوریم.


فروزان مهر یادآور شد: در مشهد سالانه شاهد بیش از 20 میلیون زائر هستیم که با تشریک مساعی بین دستگاهای اجرایی و مجاورین حضرت رضا(ع) که میزبان دائمی زوار حضرت هستند این فضا به خوبی مدیریت شود.


وی ادامه داد: یکی از مصوبات خوب دولت نهم و دهم ایجاد کارگروه ملی زیارت بود که در ماده 12 قانون اساسی مطرح شد که منابعی در خصوص زیارت مشخص و مطالعات در این زمینه انجام شود تا از این طریق فرصتی جهت خدمت ماندگار برای زائران فراهم شود.


استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه در استان براساس آمار سال 89، حدود 24 هزار میلیارد تومان تولید ناخالص در استان داشتیم ، گفت: 77 درصد آن سهم ارزش افزوده بخش خدمات بوده است که عمده آن مربوط به حوزه زیارت و گردشگری است و درصددیم رونق بیشتری را در این حوزه فراهم کنیم تا در طی سال ظرفیت‌های لازم برای زائران فراهم آوریم.


فروزانمهر خاطرنشان کرد: راهبرد اصلی در مطالعاتی که در کارگروه ملی زیارت انجام شده است، افزایش کارآمدی در زیارت است تا تمدن سازی را از این طریق در حوزه گردشگری فراهم آوریم.


وی در پایان از تدوین هشت سند راهبردی از فرهنگ زیارت تا عرصه اجتماعی، اقتصادی، گردشگری، مذهبی، مدیریت سیاسی، شهر سازی و اوقات فراغت خبر داد و گفت: با 10 شهر مذهبی دنیا مطالعات تطبیقی صورت گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار