تریبون آزاد «چرا حضور در انتخابات؟» روز گذشته در محوطه دانشگاه جامع گلستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از گرگان، تریبون آزاد «چرا حضور در انتخابات؟» ظهر روز گذشته در محوطه دانشگاه جامع گلستان برگزار شد که در آن دانشجوی منتقد به حضور در انتخابات این سوال را مطرح کرد و مدعی شد: با وجود منابع غنی ایران، وضعیت بد اقتصادی امروز کشور به هیچ وجه قابل توجیه نیست و برای انتقاد به مدیریت ضعیفی که در این راستا از سوی دولت بوده، در انتخابات حضور پیدا نمی کنم.
دانشجوی منتقدی در پاسخ به این سوال «ارزش رأی من؟» که در این تریبون پرسیده شد، ادعا کرد: انتخابات فقط یک نمایش سیاسی است و مکانیسم قابل اعتمادی نیست؛ بنابراین ارزشی برای رأی من وجود ندارد.
دانشجوی دیگری بیان داشت: در دوره قبلی انتخابات شرکت کردم؛ اما با بی کفایتی ای که در دولت احساس کردم برای حضورهای بعدی دلسرد شدم؛ چراکه تمام ویژگی هایی که از رئیس جمهور انتظار داشتم فقط در حد شعار برایم باقی مانده است.
در ادامه دانشجوی موافق حضور در انتخابات در پاسخ گفت: معتقد هستم زنده باد مخالف من؛ اما مخالفی که به مبانی من آگاه باشد و مواضع اش را بر اساس مستندات ارائه کند، اینکه انتخابات در نظام جمهوری اسلامی نمایشی است، سخنی بی اعتبار است؛ چراکه در عمر 35 ساله انقلاب، رؤسای جمهوری بودند که سکان دولت این نظام را به دست گرفتند و به طور روشن به نظام خیانت کردند و تمام بدنه کشور را تغییر دادند.
وی در ادامه تاکید کرد: سوال اینجاست که کدام نظام، فرد مخالف خود را روی کار می آورد؟! این امکان ندارد مگر با مکانیسم انتخابات آزاد که شکی در درست بودن آن باقی نمی ماند و ارزش رأی ما به تعدد چشم های ناظر به آن در جهان است؛ اگر کسی مخالف با این است که ایران کانون توجهات منطقه، غرب و آمریکا است، بگوید تبلیغات سوء آنها و دوندگی و تشویششان را چگونه توجیه می کند؟
دانشجوی موافق دیگری تصریح کرد: اگر در دولت و شخص ریاست جمهور ضعف و اشکالاتی وجود دارد، دلیل بر عدم حضور در انتخابات نمی شود؛ چراکه حضور در انتخابات به معنای موافقت با اصل نظام جمهوری اسلامی است که بر پایه دین و ولایت فقیه است و این دو دلیلی بر، بر حق بودن آن می باشد؛ پس هر رأی ارزشی است که به اصل نظام داده می شود و موافقین و مخالفین با دولت های گذشته تفاوتشان باید در رأیشان باشد، نه در حضور یا عدم حضورشان در انتخاباتی که پیش رو داریم.
لازم به ذکر است، اکثر دانشجویان حاضر معتقد بودند یک رئیس جمهور اصلح باید ولایت مدار و استکبار ستیز باشد و توان مدیریت کشور را از نظر فرهنگی و اقتصادی داشته باشد، آنها واقف به این موضوع بودند که تمام مشکلات اقتصادی از سمت دشمنان و تحریم ها نیست و ضعف مدیریتی به اضافه دلال بازی های درون کشور نیز به این موضوع دامن زده است، که امید آن می رود این مشکلات با حضور حداکثری در انتخابات و گزینش فرد اصلح، ریشه کن شود.