کد خبر:۲۳۹۷۸۶
همایش ملی آموزش زبان فارسی؛

همتی: فرهنگ ایثار و شهادت گفتمان غالب نظام جمهوری اسلامی است

مدیرکل ارشاد فارس گفت: قدرت فرهنگی نظام جمهوری اسلامی که سایر مؤلفه‌های قدرت را تحت تأثیر قرار داده است، فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت است که گفتمان غالب کشور می‌باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، احمدهمتی امروز در دومین همایش ملی آموزش زبان فارسی و زبان شناسی در تالار حافظ شیراز بیان داشت: ایرانیان در طول تاریخ پیوسته تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز بوده‌اند که شخصیت‌هایی برجسته این دیار توانستند پیوند غنی میان فرهنگ قبل و بعد از اسلام ایجاد کنند.

 

وی افزود: غنای ادبیات فارسی و شیوه ارتباط با معبود و خالق هستی بیانگر این است که در این ادبیات، ارزش‌های اعتقادی جایگاه ویژه‌ای دارند.

 

مدیرکل ارشاد فارس در ادامه ادبیات را نتیجه ذوق سلیم یک انسان هنرمند دانست و گفت: اگر این ذوق در راستای دین قرار گیرد، خروجی آن مضاعف شده و راهی ایجاد می‌کند که در غنای مباحث ارزشی عالم هستی کمک شایانی می‌کند.

 

همتی تصریح کرد: اگر کسی از ذوق و طبع شعری خود استفاده کند و شعری بسراید که فرهنگ غنی عاشورا و دیگر فرهنگ‌های ارزشمند را به منصه ظهور برساند، لیاقت آن را دارد که بهشت بر او واجب شود.

 

به گفته وی، ظرافت بیان، استواری سخن و اعتدال در کلام، شیرینی و شنیدنی و بافتی روان و دلنواز باعث می‌شود که سرزندگی و نشاط و امید در زندگی جاری و ساری شود و این جز از شاعران و ادیبان از دیگر کسان بر نمی‌آید.

 

مدیرکل ارشاد فارس ادامه داد: قدرت فرهنگی نظام جمهوری اسلامی که سایر مؤلفه‌های قدرت را تحت تأثیر قرار داده است، فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت است که گفتمان غالب کشور می‌باشد.

 

همتی در پایان تصریح کرد: دشمن در زمینه‌های مختلف تلاش می‌کند تا بسیاری از آسیب‌ها و سبک زندگی غربی را در کشور ما نهادینه کند و سبک زندگی ما را تغییر دهد که ما باید آن غنای فرهنگ دینی و ملی خود را در قالب جملات کوتاه و ارزشمند و زبان هنر به جامعه ارائه دهیم و این غنای فرهنگی فکری و هنری خود را در عرصه‌های نمایشی نشان دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار