به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سمینار« محاسبات توزیع شده» برای نخستین بار در جنوب غرب کشور در دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد دهدشت در این سمینار که به همت انجمن علمی برق و کامپیوتر استان، بسیج دانشجویی و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد، مادر همه بیماری ها را جهل و نا آگاهی دانست و گفت: مادر بیماریهای روحی- روانی، فکری – ذهنی، جسمی وجسدی جهل است و نقطه مقابل آن علمی است نور می باشد.
عبدالرحمان افضلیان به برتری اهل علم بر اهل سواد اشاره کرد و گفت: : همانطورکه در روایات آمده که علم، نورى است که خدا آن را در دل هر کس که بخواهد مىافکند و هرکس دراین راه قدم برداشت راه به جایی می برد، باسوادی شرط لازم عالم شدن است ولی شرط کافی نیست و بزرگانی که راه به سویی بردند عالم بودند نه باسواد.
وی با اشاره به سه قوه عقل، غضب و شهوت در انسان ها بیان داشت: کشورهایی که به تقویت قوه شهوانی پرداختند و از قوه غضبیه به عنوان قدرت دفاع از خود و مرزهای خود و همچنین ازقوه عاقله (همان تولیدعلم ) بازماندند و این کشور ها و جوامع قدرت دفاعی ضعیفی دارند و هرکشوری اراده کند آنها را فتح می کند.
رئیس دانشگاه آزاد دهدشت قوه عاقله را وجه تمایز انسان و سایر موجودات دانست و گفت: قوه عاقله و عقل است که انجمن های و گروه های علمی را تشکیل می دهد و دانشمند و عالم خروجی آن است که به تبع ان جامعه بشری را در سهولت و آسانی قرار می دهد.
شهریار جمالی فر، دبیر انجمن علمی برق و کامپیوتر استان در ادامه به بررسی شیوه های اموزشی پرداخت و گفت: دانشجوی باید سوای از راه و روشی نظام آموزشی برای ما ترسیم کرده، راه و روشی برای خویش ترسیم کند و آن را با تحقیق و پژوهش طی کند و صرفا دنبال مدرک نباشد.
وی افزود: هنگامی می توانیم به جایگاه علمی بالایی برسیم که از عنوان ها بپرهیزیم و وارد عمل شویم، همانطور که امام علی(ع) می فرمایند: رابطه علم و عمل رابطه تنگاتنگی است، وقتی علم عمل را صدا بزند و عمل جواب ندهد علم کوچ می کند.
لازم به ذکر است این سمینار با حضور اساتید گروه برق و کامپیوتر، دانشجویان و هیئت رئیسه دانشگاه و چهره های علمی استان و استان های همجوار در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد.