به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حمید شاهآبادی عصر امروز در نخستین جشنواره ملی «نمایشنامه نویسی» در تالار حافظ شیراز عنوان کرد: امروز در زمینه تولیدات هنری چیزی که جای خالی آن احساس می شود نگاه نو و جهت گیری معیارها و فرهنگ است.
وی با اشاره به این مطلب که نقش نمایشنامه نویسی نقش ویژهای است که تألیفی میباشد و حرکت ها و وزن مساوی ندارد، افزود: نمایشنامه نویسی ازدیرباز مورد اهمیت بوده اما کار هنری زمانی به نتیحه میرسد که با هجوم انتظاراتی رو به رو باشد.
معاون هنری وزارت ارشاد در ادامه با بیان اینکه امروزه نقشها با گذشته تغییر کرده و مؤلفههای مختلفی بر آنها تأثیرگذار است، خاطرنشان کرد: امروز جامعه تغییر کرده و متقابلا نوع ارائه آثار هنری متفاوت شده است.
شاهآبادی تصریح کرد: امروزه نقش هنری مانند تئاتر در جامعه بسیار متفاوت شده است.
وی در ادامه گفت: با تأکید و توجه به داشتههای بومی بنیاد ادبیات نمایشی شکل گرفت و نگاه تألیفی تمرکز پیدا کرد.
معاون هنری وزارت ارشاد با بیان اینکه بخشهای از تئاتر مثل سالن، پول و بودجه مهم نیست بلکه بخش زیادی به ارتباط صحنه و تودهها برمیگردد، تصریح کرد: گام اول ما در بنیاد ادبیات نمایشی نمایشنامه نویسی بود که برداشته شد و پس از آن حرکت و مسیر ما به سمت تولیدات بومی رفت.
شاهآبادی با اشاره به این مطلب که اقشار مختلفی از جامعه سرمایه تمام نشدنی تئاتر هستند، بیان کرد: امروز سوگیری نمایشنامهها گام دوم ما است.
وی گفت: سوگیری در جریان نمایشنامه نویسی بسیار مهم است، امروزه ما با زبانی سخن میگوییم که حافظ برای ما به یادگار گذاشته است و شیراز شهری است که نماینده اندیشههای نمایشنامه نویسی محسوب میشود.