به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، معاونین آموزشی دانشگاههای کشور در چهل و پنجمین نشست راهبردی معاونین آموزشی کشور که طی دو روز در دانشگاه لرستان برگزار شد در بیانیه پایانی این نشست بر پذیرش نتایج تعیین صلاحیت ها توسط کلیه نامزدهای انتخاباتی تاکید کردند.
در این بیانیه که در هفت بند تنظیم شده آمده است: چهل و پنجمین همایش معاونان آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با محوریت آموزش عالی، حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی با هدف مرور فعالیت های چهار سال گذشته تبادل تجربیات موفق دانشگاهها در جهت ارتقاء کیفیت آموزش و تبیین چشم انداز آینده، در روزهای اول و دوم خردادماه 1392 در دانشگاه لرستان برگزار شد.
این بیانیه می افزاید: شرکت کنندگان در همایش ضمن گرامیداشت سالروز میلاد مسعود حضرت امام محمدتقی، جواد الائمه علیه السلام، و مولود کعبه حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام، در آستانه سوم خرداد روز آزاد سازی خرمشهر، پیمان ناگسستنی خود مبنی بر پیگیری آرمانها و ادامه راه شهیدان بزرگوار 8 سال دفاع مقدس را مورد تاکید قرار دادند.
در این بیانیه تصریح شده است: شرکت کنندگان در همایش پیشرفتهای کم نظیر کشور در عرصه های مختلف علمی و فناوری ، به رغم محدودیتهای تحمیلی از سوی استکبار جهانی را، مرهون رهنمودهای راه گشای مقام معظم رهبری و حمایت های مجلس شورای اسلامی و دولت خدمتگزار دانسته و آمادگی جامعه دانشگاهی کشور را برای ادامه راه پر افتخار شهدای عرصه علم و فناوری کشور اعلام کردند.
معاونین آموزشی دانشگاههای کشور در این بیانیه ضمن توصیه به کلیه نامزدهای انتخاباتی مبتنی بر پذیرش آرای مراجع ذیصلاح در تعیین صلاحیت ها، عموم دانشگاهیان را به شرکت فعالانه و توام با شور و شعور در انتخابات پیش رو فراخواندند و بر انجام اقداماتی به شرح ذیل تا تحقق کامل برنامه توسعه علمی کشور تاکید کردند:
1-تداوم توسعه علمی کشور ، پایش و ارزیابی مداوم ورودی ، فرآیند و خروجی سامانه آموزش عالی کشور را ایجاب می کنند به این لحاظ شرکت کنندگان در همایش آمادگی خود را برای پرداختن روشمند به این مهم اعلام می دارند در همین ارتباط حمایت وزارت متبوع را برای فراهم آوردن زمینه تاسیس شبکه کیفیت تدریس یادگیری در کلیه دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی و برقراری ارتباط وثیق آنها با مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی را خواستارند.
2-تدوین طرح آمایش آموزش عالی یکی از مهمترین دستاوردهای نظام آموزش عالی است که می تواند زمینه ساز تحقق توسعه هدفمند آموزش عالی کشور باشد در همین ارتباط شرکت کنندگان در همایش تامین اعتبار لازم برای به روز آوری مداوم طرح و اجرای آن از یک سو و پایبند ماندن کلیه ذینفعان به الزامات و محدودیتهای طرح از سوی دیگر را خواستار شدند.
3-فراهم آوردن امکان استفاده دانشجویان خارجی به ویژه دانشجویان کشورهای همجوار از امکانات و توانمندیهای آموزش عالی کشور از اهم سیاستهای اعلام شده است مبتنی بر این اصل، شرکت کنندگان در همایش رفع موانع موجود و تسهیل در امر پذیرش دانشجوی خارجی بویژه از کشورهای همجوار را با توجه به محوریت جمهوری اسلامی ایران در توسعه این کشورها، از نهادهای ذیربط خواستار شدند.
4-تحقق حماسه اقتصادی، وابسته به اصلاح هرم نیروی انسانی و تامین مناسب نیروهای ماهر و کاردان در کنار دیگر نیروها است. از این حیث پیوستن دانشگاه فنی و حرفه ای به مجموعه دانشگاهها و موسسه های آموزش عالی ، پیشآمد مبارکی است که می توا برونداد آموزش عالی کشور در بخش تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعیت بخشیده و زمینه تحقق حماسه اقتصادی را فراهم سازد.
5-تاسیس پایگاه استنادی جهان اسلام یکی دیگر از اقدامات میمون و مبارکی است که در حوزه علم سنجی به انجام رسیده است به این لحاظ شرکت کنندگان در همایش مشارکت همه جانبه جامعه علمی کشور را برای توسعه و فراگیرشدن خدمات این نهاد نوپا و پویا خواستار شدند.
6-شرکت کنندگان در همایش اختصاص هفته ای به عنوان هفته آموزش را در راستای تبیین جایگاه و قدر و منزلت آموزش و همه کنش گران این عرصه ارزیابی کردند و ضمن قدردانی از اقدامات انجام یافته توسط وزارت متبوع گنجاندن هفته آموزش در تقویم رسمی کشور را خواستار شدند.
7-شرگت کنندگان در همایش با درود به ارواح طیبه شهدای استان لرستان ، مراتب قدرشناسی و امتنان خود را از هیات رئیسه محترم ، مدیران و کارکنان دانشگاه لرستان ابراز می دارند و ارتقاء جایگاه آموزش عالی استان را با توجه تلاش مدیران محترم، اعضای هیات علمی گرانقدر و دانشجویان مستعد دانشگاه لرستان خواستارند.