به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، سعید جلیلی، نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همایش «مقاومت، رمز پیشرفت» که شب گذشته با حضور جمع کثیری از مردم، طلاب و دانشجویان در مسجد امام حسن عسکری(ع) برگزار شد، با اشاره به این که 50 سال پیش قم مبدا حرکتی بزرگ برای ملت ما بود، گفت: امام(ره) پرچمی را بلند کرد و لبیک به ندای خداوند متعال داد و مردم قم به امام لبیک گفتند و سرآغاز حیات جدید برای کشور ما شدند.
وی با بیان این که ملت ما به این باور رسیده است که اگر به یک حیات برسد، به موفقیت خواهد رسید، بیان داشت: امروز آنچه که باور قرآنی ماست، در تجربه هم عینیت پیدا کرده است.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امام توانست فقه علمای گذشته را در بین جامعه آورده و ظرفیت بزرگی را آزاد کند.
جلیلی با تاکید بر این که ما در شجره طیبه ای قرار داریم که ظرفیت های ما را آزاد کرده است، گفت: نگاه و رویکرد امام هر روز به شکلی موفق در انقلاب حفظ شده و رو به پیشرفت است.
وی با اشاره به این که باید تجربه انقلاب در اقتصاد، سیاست و جامعه حضور پیدا کند، بیان داشت: ما تجریه ایستادگی و مقاومت نظام در برابر تهدید ها و تجربه ارائه الگویی جدید به جهان را از جمهوری اسلامی داریم.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما در مرحله ای قرار داریم که باید گامی بلند به نام تمدن سازی اسلامی به جهان معرفی کنیم.
جلیلی با اشاره به این که ما باید به دنیا نشان دهیم که با تفکر شیعی می توانیم تمدن قوی ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: بخش حقیقی و روح تمدن فرهنگی است که بر آن حاکم می شود.
وی وجه متمایز تمدن اسلامی را در این وجه دانست و تصریح کرد: اگر روح این بخش در جامعه منتشر شد، می تواند به بخش ابزاری وارد شود که وظیفه حوزه های علمیه است.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: بدون تعامل تنگاتنگ دولت و حوزه های علمیه نمی توان تمدن اسلامی را به جهانیان نوید داد.
جلیلی با اشاره به زمانبندی تحقق عدالت گفت: عدالت زمانی در شکل صحیح تحقق پیدا می کند که مبتنی بر درک صحیح در معرفت دینی باشد.
وی با اشاره به این که امام اسلام منهای روحانیت را قبول نداشت، گفت: اسلام منهای ولایت فقیه و روحانیت به فرجام نخواهد رسید.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: امام اعتقاد داشت که اسلام ناب می تواند پیشرفت و تعالی اندیشه دینی را رقم بزند.
جلیلی با بیان این که من عمقا بر این باور هستم که اگر نظام اسلامی بدون این روح و محتوا ولو با شکلی از اسلام بخواهد حرکت کند، به پیشرفت واقعی نخواهد رسید، گفت: امام علی(ع) در نامه ای به مالک می نویسد که تقوا برای کارگزار حکومت اسلامی یک الزام است، نه یک خواهش.
وی با اشاره به این که دشمنان به صراحت اعلام می کنند که امروز قدرت ایران به عنوان یک قدرت منطقه ای قابل انکار نیست، گفت: دشمنان این قدرت را به اندازه ای می دانند که با قدرت های جهانی هم آوردی می کند؛ که حاصل اندیشه دینی و پشتیبانی مردمی انجام گرفته است.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: 12 خرداد سال 88 نامه ای به آژانس هسته ای نوشته و گفته شد که طبق تعهدات، ما سوخت هسته ای برای راکتور تهران نیاز داریم و باید به ما تحویل دهید که کاملا صلح آمیز است و 850 هزار بیمار از محصولات پزشکی آن استفاده می کنند.
جلیلی در ادامه گفت: کشورهای مذاکره کننده به ما گفتند که سوخت 20 درصد نمی دهیم، مگر این که شما تمام فعالیت های هسته ای را تعلیق کنید و ما در برابر صحبت های آنان گفتیم که اگر سوخت را به ما ندهید، ما آن را تولید می کنیم.
وی با اشاره به این که اندیشه دینی ظرفیتی را در کشور ما آزاد کرد، بیان داشت: یکی از ظرفیت های بزرگ، شهید شهریاری بود که به تنهایی برای این کار اقدام کرده و این ماموریت بزرگ را به تنهایی انجام داد.
سوخت هسته ای با مقاومت ملت تولید شده بود
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: دشمنان دیر متوجه شدند و او را به آرزوی دیرینه خود رساندند، ولی سوخت با مقاومت ملت تولید شده بود.
جلیلی با اشاره به این که امروز تولید سوخت 20 درصد گرویی در دست ماست، خاطرنشان کرد: معادله پس از چند سال عوض شده و امروز دشمنان می گویند که در ازای چیزی که به شما می دهیم، سوخت 20 درصد را تولید نکنید.
وی با بیان این که گفتگو برای کشور تولید اقتدار نکرده است، گفت: چیزی که تولید اقتدار کرده است، اندیشه و باور چنین کسانی هستند که حاضرند برای آن جان خود را فدا کنند.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: این که دشمنان نمی توانند فکر تعرضی را به کشور ما بکنند، به خاطر مقاومت مردم در دفاع مقدس است.
جلیلی با اشاره به این که دفاع از حقوق هسته ای دفاع از حق هسته ای نیست، گفت: دفاع از حق هسته ای، دفاع از تمام حقوق ملت ایران است و دشمنان باید بفهمند که نباید کوچکترین فکری در رابطه با حقوق ملت ایران بکنند.
وی با تاکید بر این که ما باید بدانیم نقطه ای که در آن قرار داریم، در چه مختصاتی است، گفت: امروز نمونه ای جدید از تمدن اسلامی ظهور پیدا کرده است و تا به امروز پیشرفت های بزرگی رسیده ایم که بر مبنای اعتقاد مردم به اندیشه دینی بوده است.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این که برخی می خواهند ملت ایران را در وضعیت سخت و مشکل معرفی کنند، گفت: نباید کسانی با تحلیل های غلط، ظرفیت های ملت را کم نشان دهند و مقاومت های ما قابل تکثیر در همه عرصه هاست.
جلیلی افزود: اگر ساختار متناسب با این گفتمان را بیابیم، می توانیم پیشرفت های بزرگی برسیم.
وی با اشاره به این که دولت و رئیس جمهور باید تمام ساختار و سازوکارهای حاکم بر این ساختار را در جهت فرهنگی فعال سازد، گفت: اگر تمام استعدادهای دولت در بخش های مختلف با نگاه کمک به ظهور و بروز اندیشه دینی ببیند، قدرتی تولید خواهد شد که قدرت هسته ای در برابر آن ناچیز است.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان خاطرنشان کرد: رسالت حوزه های علمیه آمادگی نرم افزار تمدن اسلامی و وظیفه دولت اسلامی انتشار این نرم افزار در سطح گسترده است.