به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، طاهری مقدم روز گذشته در جلسه «کارگروه سلامت و امنیت غذایی لرستان» که در محل استانداری برگزار شد، بیان کرد: در حالی که کشاورزان لرستان در هر هکتار پنج میلیون تومان درآمد ندارند؛ اما کشاورزان مهاجر با اجاره هر هکتار زمین به مبلغ پنج میلون تومان با شیوه های غیر اصولی مانند استفاده از سموم و کودهای ممنوعه با نیت افزایش برداشت محصول هم سلامت مردم را به خطر انداخته اند و هم به افزایش بیکاری در استان دامن زده اند.
وی با اشاره به اینکه لرستان در تولید محصولات کشاورزی ارگانیگ بنابر اذعان کارشناسان در کشور پیشگام است، افزود: محصول ارگانیگ محصولی است که در زمین محل کشت به مدت دو سال از سموم و کودهای شیمیایی استفاده نشده باشد که در این راستا در حال حاضر مصرف کودهای شیمیایی در لرستان از 130 هزار تن به 70 هزار تن و مصرف سموم از 670 تن به 300 تن کاهش یافته است.
مدیر کل جهاد کشاورزی لرستان گفت: امسال در سطح 55 هزار هکتار زمین های تولید محصولات کشاورزی استان مبارزه بیولوژیکی را انجام داده ایم.
طاهری مقدم در ادامه نشست به جلوگیری از خروج محصول گندم تولید شده در استان تاکید کرد و افزود: کیفیت گندم لرستان از میانگین کشوری بالاتر است به همین منظور نیروی انتظامی و فرمانداری ها می بایست مانع قاچاق این محصول استراتژیک از استان شوند.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید محصول گندم در لرستان 500 هزار تن است که امسال به دلیل تنش رطوبتی و بروز خشکسالی ممکن است 450 هزار تن گندم خرید داشته باشیم.