معاون سیاسی استاندار مازندران گفت: تنها بیسوادی عامل گرایش به اعتیاد نیست و متأسفانه 22 درصد معتادان کشور تحصیل کرده و دارای مدرک کارشناسی هستند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، هادی ابراهیمی امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، به اهداف اصلی این جلسه تاکید کرد و اظهار داشت: پیشگیری بهتر از درمان است و تمرکز دارد اما به هر صورت اعتیاد معضلی است که متاسفانه گریبان گیر جامعه شده است.
وی با تاکید بر لزوم بسیج دستگاهها و امکانات اجرایی برای مقابله قاطع با پدیده شوم اعتیاد، گفت: مواد مخدر از ابزارهای دشمنان در عرصه جنگ نرم برای مقابله با انقلاب اسلامی بوده و در این عرصه همگی باید هوشیار باشیم.
ابراهیمی افزایش تولید مواد مخدر و اشاعه مصرف آن در کشور با اهداف سیاسی و برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی صورت می گیرد و توزیع مواد مخدر پدیده شومی است که از طرف دشمنان نظام و با اهداف سوء سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای ضربه زدن به پشتوانه های اصلی انقلاب یعنی جوانان و خانواده ها صورت میگرد.
معاون سیاسی استاندار مازندران ضمن بیان اینکه جهت پیشگیری در همه انواع مدل های پیشگیری، به الگوهای قوی رفتاری نیاز داریم، گفت: برنامه های پیشگیری از اعتیاد ، باید بگونه ای طراحی شود که موجب تقویت عامل باز دارنده شود.
وی افزود: در یک جامعه قانون مدار، برنامه ریزی پیشگیری ، باید به ماهیت خاص مساله سوء مصرف اشاره کند.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه برنامه های پیشگیری باید بر اساس سن تنظیم شود، اظهار داشت: هر چه سطح احتمال خطر ابتلا به اعتیاد جمعیت هدف بیشتر و بالاتر باشد، تلاش های پیشگیری باید به شیوه های پر قدرت در سنین پایین تر آغاز شود.
معاون سیاسی استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنانش اعتیاد را ضد توسعه، امنیت و سلامت جامعه دانست و افزود: تنها بیسوادی عامل گرایش به اعتیاد نیست و متأسفانه 22 درصد معتادان کشور تحصیل کرده و دارای مدرک کارشناسی هستند.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از گرایش افراد بی سواد، باید محتواهای آموزشی متناسب با سطح درک و آگاهی آنان تهیه شود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه باید شرایطی ایجاد کرد که مضرات اعتیاد از سنین کودکی به افراد آموزش داده شود، افزود: خوشبختانه بعد از 20 سال تلاش به تازگی مطالبی در کتاب های درسی دانش آموزان در رابطه با بحث اعتیاد گنجانده شده است.