گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامرضاصفرپور؛ با پایان جنگ تحمیلی و رحلت امام خمینی(ره) و فرو پاشی شوروی در آخر دهه 60 کسانی که ادعای پیروی از ولایت فقیه و مبارزه با امپریالیسم آمریکا داشتند و در مسائل اقتصادی روش سوسیالیستی را به پیش گرفته بودند به صورت خزندهای از انقلاب اسلامی عبور کردند.
عجیب روزگاری است که این نقش را دو روحانی ایفا کردند یکی در بعد اقتصادی و دیگر در بعد سیاسی به دنبال اسلامیزه کردن مدرنیته و لیبرالیزه کردن جمهوری اسلامی بودند.
با روی کار آمدن دولتهای سازندگی و اصلاحات تجدید نظرطلبان به این باور واهی رسیدند که دیگر مکتب امام خمینی(ره) را باید در موزههای تاریخ جستجو کرد.
کارگزاران این دولت ها سر مست از این کشف تاریخی با تکیه بر تئوریهای غربی و با تحلیل خود به دور از واقعیت جامعه ایران، سیر مدرنیته غربی در ایران را اجتناب ناپذیر و مذهب گرایی در ایران را تمام شده تلقی می کردند و 20 میلیون رأی خاتمی را به جای اینکه نه به اشراف گرایی و تجمل پرستی به حساب آورند نه گفتن به نظام بر شمردند؛ چون این افراد از ساختار اجتماعی به دور بوده و با حقایق زندگی مردم فاصله داشتند قادر به درک درست پدیده های سیاسی و اجتمایی نبودند فکر می کردند که سیر تاریخی ایران مشابه غرب یعنی انتقال از سنت به تجدد در حال شکل گیری است.
انتخابات نهم خلاف آن را به نمایش گذاشت. سوم تیر 84 و خرداد 88 نشان داد عنصر اصلی هویت جامعه ایرانی همان گفتمان انقلاب اسلامی و مکتب حضرت امام(ره) است که به زعم آنان تاریخ آن در ایران تمام شده است.
سوم تیر باعث شد که نماینده لیبرالیزهکردن جمهوری اسلامی معین و اسلامیزه کردن مدرنیته هاشمی از گفتمان انقلاب اسلامی شکست بخورد.
و برای همین هم بود که نتوانستند این سونامی سیاسی را درست تجزیه و تحلیل کنند و باورهای واقعی آنان افشا شد که عباراتی همچون مردمسالاری، مبارزه با امپریالیسم آمریکا، طرفدار محرومین و پیروی از ولایت فقیه ادعای بیش نیست.
وقتی که شعار ضد آمریکایی مد روز است، زمانی که ما در پست و مقام و نماینده ولایت فقیه هستیم عبارت فوق الذکر معنا پیدا می کند و لاغیر.
اصلاحطلبان چون در هفت انتخاب گذشته (دو شورای شهرستان، مجالس هفتم هشتم و نهم و ریاست جمهوری نهم و دهم ) با حمایت تمام مطرودین و مخالفین نظام چه در داخل و چه در خارج نتوانستند از مردم رای لازم را کسب کنند، جمهوریت را زیر سوال برده مردم را حاشیه نشین و دلفین گدا تلقی کرده و این چنین به شعور مردم توهین کردند.
تنها مقام معظم رهبری است که اعتقاد راسخ به بصیرت و زمان شناسی امت خود دارد همچنان حضرت امام (ره)که مردم ایران را از مردم حجاز و کوفه بهتر می دانستند ایشان هم امسال را سال حماسه اقتصادی و سیاسی اعلام کردند.
مطمئنا امت ولایتمدار ایران در 24 خرداد ثابت میکنند که در فرهنگ عاشورایی با همه مشکلات اقتصادی که دارند، ذلت جایگاهی ندارد دو کسی را انتخاب می کنند که التزام عملی به گفتمان انقلاب اسلامی داشته باشد و افتخار دیگری را رقم خواهند زد، و از سوی دیگر این جنگ اقتصادی دشمن را هم عزتمندانه و پیروزمندانه پشت سر خواهند گذاشت؛ چرا که مصداق (ان مع العسر یسرا) را باور دارند.