آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۴۷۱
اوج حماسه سیاسی-107

وجود 5000 نفر در هیات نظارت استان خراسان رضوی

رئیس هیات نظارت خراسان رضوی گفت: ما بر سر هر صندوق رای دو نفر ناظر قرار دادیم و به طور کلی 5000 نفر تیم ناظرین ما را تشکیل می‌دهند.

امیر حسین قاضی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، گفت: در حال حاضر دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در حال برگزاری است و معمولا مردم در هر دو انتخابات شرکت خواهند کرد؛ اما در شهر مشهد مشکلی که وجود دارد این است که مردم باید به 25 نفر برای شورای شهر رای دهند، از طرفی مشابهت اسمی برخی از کاندیداها ما را نگران این موضوع کرده که مردم اسامی را کامل ننویسند و در شمارش آرا مشکل به وجود آید.


وی در ادامه با اشاره به عملکرد هیات نظارت بیان داشت: هیات نظارت در بررسی صلاحیت‌ها بسیار آسان برخورد کرد؛ به طوری که استان خراسان رضوی نسبت به تعداد مراجعه کننده در استان‌های همتراز خودش کمترین میزان رد صلاحیت‌ها را داشته است.


نماینده مردم مشهد با اشاره به برخی تخلفات صورت گرفته پیش از انتخابات گفت: تا سه روز قبل هفت مورد تخلف تذکر داده شده که این تخلفات بیشتر به صورت کمک‌های نقدی برخی خیرین به مساجد و یا ستادها و یا تبلیغات غیر ملموس بوده است.


قاضی‌زاده در ادامه گفت: ما بر سر هر صندوق رای دو ناظر قرار داده‌ایم به طور کلی 5000 نفر تیم ناظرین ما را تشکیل می‌دهند؛ البته غیر از این بازرسین، سر ناظرین نیز سر صندوق‌های رای حاضر خواهند شد.


وی در ادامه با اشاره به غیر ممکن بودن حضور نمایندگان کاندیداها سر صندوق‌های رای بیان داشت: به این دلیل که انتخابات ریاست جمهوری و شوراها با تعداد زیادی از کاندیداها در یک زمان در حال برگزاری است حضور نمایندگان کاندیداها سر هر صندوق و یا هر 10 صندوق یک نفر امری کاملا غیر ممکن است.


 نماینده مردم مشهد افزود: قرار بود هر 10 صندوق یک نفر به عنوان نماینده کاندیدا مشخص شود؛ اما این امر به هیچ عنوان اجرایی نیست و البته تا این لحظه تنها گزارشاتی که از سر صندوق‌ها داریم نارضایتی مردم از تعداد ناظرین حاضر در شعب است.


قاضی زاده با اشاره به برخی نظر سنجی‌هایی که طی روزهای گذشته در سایت‌ها و خبرگزاری‌ها صورت پذیرفت، تاکید کرد: این نظر سنجی‌ها غیر معتبر است؛ چرا که ما باید بکوشیم تا درک و فهم جامعه بالا برود تا آثار انتخابات را در اجرا و مجالس ببینیم.
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار