به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مهدی یوسفی امروز در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص جایگاه طب سنتی بیان داشت: طب سنتی در سال 89 در شورای دانشگاه مصوب شد و تا به حال در پنج دوره دانشجو پذیرفته است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه طب سنتی مشهد دومین دانشگاه در کشور است که به صورت مستقل دانشجو میپذیرد، ادامه داد: امسال دوره ششم است که این دانشگاه دانشجو میپذیرد و در حال حاضر از میان 300 دانشجو طب سنتی در کشور 35 دانشجو در مقطع دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل میباشند.
قائم مقام و سرپرست معاون آموزشی دانشکده طب سنتی مشهد با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه دوره دکترا را قبلا طی کردهاند، بیان داشت: دانشجویانی که دوره دکترا را پشت سر گذاشتهاند، در این دانشگاه در یک رشته تخصصی در مدت چهار سال مشغول به تحصیل میشوند.
یوسفی در خصوص دروس آموزشی این دانشگاه بیان داشت: دانشجویان این دانشگاه در طول تحصیل در خصوص مبانی طب سنتی، روشهای درمان، شیوههای غذایی، سبک زندگی سنتی، داروهای گیاهی، حجامت و موارد این چنینی آموزش میبینند.
وی به همایش نقش تغذیه و سلامت از دیدگاه طب سنتی اشاره کرد و افزود: تلاش ما در این همایش و موارد این چنینی ایجاد فرهنگ سنتی در میان مردم است تا در بسیاری از موارد در زندگی خود به روش سنتی عمل کنند.
قائم مقام و سرپرست معاون آموزشی دانشکده طب سنتی مشهد ادامه داد: تا کنون سه همایش از سلسه همایشهای طب الرضا که در سطح ملی عملیاتی شدهاند را برگزار کردهایم، و به دنبال آن هستیم در سال جاری چهارمین همایش را اجرا کنیم.
یوسفی به شش اصل در طب سنتی اشاره کرد بیان داشت: تغذیه یکی از اساسیترین این اصول است که تلاش داریم در همایش فردا فتح البابی از منظر بهداشت و تغذیه ایجاد کنیم و پیشگیری را بر درمان تقدم دهیم.
وی برگزاری همایش را برای ایجاد فرهنگ سنتی در میان مردم ناکافی دانست و تصریح کرد: باید به شکل کاربردیتر وارد این عرصه بزرگ شویم و برنامههای خود را به گونهای پیش ببریم که یک بانوی ایرانی در منزل بتواند سنتها را در امر تغذیه و خانه داری ایجاد کند.
قائم مقام و سرپرست معاون آموزشی دانشکده طب سنتی مشهد به همایش تغذیه و سلامت از دیدگاه طب سنتی اشاره کرد و افزود: جمع مخاطبان ما در همایش فردا دو گروه مخاطبان خاص و عام هستند.
یوسفی ادامه داد: در بخش شرکت کنندگان خاص ما از پزشکان عمومی، متخصصان، داروسازان، دانشکده مامایی، دانشکده بهداشت و پیراپزشکی دعوت کردهایم که برای این افراد گواهینامه صادر خواهیم کرد.
وی بیان داشت: در بخش عمومی که مختص عموم مردم و علاقه مندان به طب سنتی است تلاش داریم با استفاده از اساتید توانا و به کار بردن ادبیات عامه پسند اطلاعات لازم را به علاقه مندان ارائه دهیم.
معاون آموزشی دانشکده طب سنتی از حضور هیات پزشکی تهران در همایش فردا خبر داد و گفت: به جزء دانشکده پزشکی و طب سنتی مکمل، در این همایش دانشکده بهداشت، شهرداری، اتحادیه گیاهان دارویی، و شرکت کیمیاگر طوس حضور فعال خواهند داشت.
یوسفی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به ایجاد فرهنگ طب سنتی در میان مردم به مانند گذشته و ایجاد فضای سالم زیستن بیان داشت: ما باید دو دیدگاه تغذیه از منظر اسلام و طب سنتی را ایجاد کرده و این دو سر فصل را در زندگی مردم نهادینه کنیم.
چطوری میتونم در دوره های طب سنتی شرکت کنم؟
فارغ التحصيل رشته مهندسی صنایع غذایی درسطح کارشناسی هستم وگیاهان دارویی کارمیکنم.چندین روزه دنبال شرایط ثبت نام دررشته طب سنتی میگردم اماپیدانمیکنم.لطفا راهنمای کنید که میشه دررشته سنتی وارددانشگاه شدوتحصیل کرد؟؟شماره تماس09366051365
باتشکر
hoo. Om
رشته تحصیلی دوران دبیرستانم تجربیه ولی کارشناسی مهدنسی شهرسازی خوندم ولی به شدت به شدت علاقه دارم طب سنتی بخونم دغدغه هر لحظمه.
آیا امکانش هست؟لطفا راهنماییم کنید
من لیسانس هنر دارم و خیلی علاقه مند تحصیل در شاخه طب مکمل هستم لطفا راهنمایی کنید من چطور میتونم ادامه تحصیلم رو در این رشته داشته باشم ؟؟ممنون
دوسال در زمینه گیاهان دارویی فعالیت میکنم
لطفا راهنمایی بفرمایید که من چگونه میتوانم در این طرح شرکت کنم
من علاقه زیادی به طب سنتی دارم
ببخشین چطور میتوان ثبت نام کرد؟؟شرایط ثبت نامشو میشه بگین؟حضوری یا غیر حضوری؟؟هزینش چقده؟؟و مدرک باید چی باشه تا بتونیم ثبت نام کنیم؟؟ممنون میشم پاسخگو باشین
خدا خیرتون ان شاءالله موفق باشین