به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حمید رضا بهرامی امروز در نشست خبری در دانشکده طب سنتی مشهد، با اشاره به برگزاری همایش «نقش تغذیه در سلامت و تناسب اندام» در مشهد بیان داشت: بالاخره کشور ما به این نتیجه رسید میراث خود را احیا کند، زمانی بزرگان ما درسطح دنیا معروف بودند؛ اما اکنون زحماتشان فراموش شده و ما دوباره به فکر احیای آن افتاده ایم.
وی مهمترین عامل بازگشت به طب سنتی را تحریمها دانست گفت: تحریم ها بد نیستند؛ چون از امکانات محدود بیشترین استفاده را میبربم که ارمغانش بازگشت به فرهنگ خودمان است.
دبیر همایش علمی طب سنتی در مشهد درادامه بیان داشت: فرهنگ ما که متاثر از آموزهای دینی و پزشکی است قبل از سیطره اسلام آوازهای داشت که تاثیر این دو بر هم حاصلش ابو علی سینا شد که کتاب پزشکی او سالها در دانشگاهای دنیا تدریس میشد.
بهرامی گفت: احیای روشهای درست باید از منظر علمی باشد ما در خانه شاهد رفتار بزرگترها بودیم که آموزهایی به ما میدادند که وظیفه ماست آنها را ازمنظر علمی احیا کنیم.
وی همچنین اقتصاد را یکی از رویکردهای تغذیه نادرست دانست و با اشاره به برگزاری همایش «نقش تغذیه در سلامت و تناسب اندام» بیان داشت: در این همایش سعی بر این است تا طرز صحیح تهیه تغذیه با الگوی صحیح آن، که به مرور زمان دچارتغییرات نامناسب شده را با دید علمی بررسی کنیم.
دبیر همایش علمی طب سنتی در مشهد در خصوص بعد اقتصادی طب سنتی خاطرنشان کرد: طب سنتی از هر بعد جای کار دارد، دربعد اقتصادی، چین که طب سنتی کار میکند بهره اقتصادی خوبی می برد، ما 700 تا800 نوع غذا داریم که در این زمینه اگر کار شود تحولی در بعد اقتصادی و سلامت میشود.