آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۷۱۶

بومی‌سازی دانش فنی و تعمیرات اساسی کمپرسورهای سانتریفیوژ برای اولین بار در کشور

یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز دانشگاه صنعتی شریف، موفق به بومی‌سازی تعمیرات اساسی کمپرسورهای سانتریفیوژ گردیدند.
 متخصصان شرکت مدیریت پروژه‌های توربین ارکان ایرانیان، از شرکت‌های مستقر در مرکز دانشگاه صنعتی شریف، موفق به بومی‌سازی تعمیرات اساسی کمپرسورهای سانتریفیوژ گردیدند. شرکت مدیریت پروژه‌های توربین ارکان ایرانیان از زیرمجموعه‌های شرکت توربین ماشین خاورمیانه بوده که دارای بیش از ده سال سابقه فعالیت تخصصی ساخت و تعمیرات اساسی در صنعت ماشین آلات دوار می‌باشد.
 
این شرکت، به پشتوانه تجربیات گسترده شرکت توربین ماشین خاورمیانه در صنعت تعمیرات اساسی ماشین آلات دوار خصوصا توربین‌های گازی و کمپرسورهای سانتریفیوژ، موفق به انجام تعمیرات اساسی در خصوص طیف وسیعی از کمپرسورهای سانتریفیوژ گردیده است.
 
 
تاکنون حجم گسترده‌ای از روتورهای کمپرسورهای فرآیندی در صنایع نفت (بالغ بر 40 روتور متعلق به کمپانی‌های مختلف از آمریکا و اروپا شامل کوپربسمر، دماگ دلاوال، نئوپینیونه، بورسیگ، الیوت و کلارک) در شرکت مدیریت پروژه‌های توربین نفت ایران در کاربری‌های مختلف مشغول به سرویس‌دهی می‌باشند که با توجه به عمر کارکردی بالا و انواع آسیب‌های وارده، نیاز به اورهال، بازسازی و ساخت اقلام حساس و دوار از جمله ایمپلرها جهت حفظ سطح تولید نفت و جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های گازی کشور بسیار ضروری می‌باشد و پیش از این توسط شرکت سازنده تحت عملیات تعمیرات، بازسازی و ساخت قرار می‌گرفته تا به سرویس برگشت داده شوند، لیکن در حال حاضر به طور کامل در داخل کشور و به دست متخصصین این شرکت بومی سازی شده و در حال انجام است.
 
 
 
شایان ذکر است که دانش مهندسی و ساخت انواع قطعات این کمپرسورها در طی این فعالیت‌ها در این شرکت بومی سازی شده و با ایجاد امکانات طراحی آیروترمودینامیکی پروانه‌ها و ارتقای عملکرد آنها، قابلیت طراحی کامل روتورهای کمپرسور و ساخت آنها جهت رفع نیازهای صنعت نفت کشور فراهم شده است که می‌تواند مرتفع کننده این گلوگاه حساس در صنعت نفت باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار