مسئول واحد خواهران قرارگاه جهادی علمدار ساری وجود یک شبکه اجتماعی فعال را از نیازهای اردوهای جهادی دانست و گفت: به اشتراک گذاری همه اطلاعات و تجربیات گروهها سبب ...
فضل الله پور در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با اشاره به فعالیت های گروه های جهادی قرارگاه جهادی علمدار ساری بیان داشت: تا کنون 13 گروه جهادی بسیج دانشجویی این شهرستان به کار خود پایان داد و هفت گروه دیگر در حال خدمت رسانی به مناطق محروم هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه اردوهای جهادی نمونه کاملی از دفاع مقدس است، افزود: باید در برنامه ریزی های آینده تلاش شود، فرهنگ دفاع مقدس در جزء جزء اردوهای جهادی نشر و اشاعه پیدا کند؛ چراکه این فرهنگ غنی و تمام نشدنی آزمون خود را به خوبی پس داده و می تواند یک الگوی تمام عیار برای همه عرصه های زندگی به حساب آید.
مسئول خواهران قرارگاه جهادی علمدار ساری ادامه داد: فرهنگ دفاع مقدس را ابتدا از اردوی جهادی باید آغاز کرد تا به مرور وارد زندگی جهادگران شود که این امر خود نیاز به تمرین و ممارست دارد و جهادگران در اردوهای 10تا 15 روزه فرهنگ دفاع مقدس و سیره شهدا را تمرین می کنند و آن را بعد از اردو و در طول سال ادامه می دهند.
فضل الله پور با تاکید بر اینکه نسل جوان باید اداره نظام را با تفکر انقلابی بدست بگیرد، افزود: ما در جنگ با حداقل ها بزرگترین کارها را کردیم و امروز هم با تاسی از همان تفکر جنگ می توانیم به کارهای بزرگی دست بزنیم.
وی با بیان اینکه تفکر جهادی جنگ را پیش برد، گفت: در جبهه ها برای انجام وظیفه بین رزمندگان رقابت بود و خوشبختانه امروز شاهدیم که این روحیه هم در بین دانشجویان جهادی وجود دارد.
مسئول خواهران قرارگاه جهادی علمدار ساری تصریح کرد: در جنگ تحمیلی برخلاف امروز، زندگی بسیار ساده بود و در آنجا جز آرمان ها بحثی از آرم ها نبود و همه رزمندگان در هر قشری تنها با یک فکر و هدف به جنگ آمده بودند و آن هم پیروزی اسلام بود.
فضل الله پور در ادامه وجود یک شبکه اجتماعی فعال را از نیازهای اردوهای جهادی دانست و گفت: باید جهادگران در صحنه فضای مجازی هم حضور داشته باشد و از این امر بعنوان یک فرصت برای معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران و جوانان ایرانی به تمام دنیا استفاده کنند.
وی با اشاره به دیگر خصوصیت ایجاد یک شبکه اجتماعی فعال در میان جهادگران و گروه های جهادی تصریح کرد: به اشتراک گذاری همه اطلاعات و دانش ها و تجربیات گروه ها سبب یک هم افزایی می شود که باعث رشد حرکت های جهادی است و ایجاد یک شبکه اجتماعی می تواند در پیشبرد این هدف تا حد زیادی موثر باشد.
مسئول خواهران قرارگاه جهادی علمدار ساری در پایان کیفی سازی برنامه های اردوی جهادی را بسیار لازم و ضروری دانست و تاکید کرد: چنانچه به دنبال نهادینه کردن حرکت های جهادی در بطن جامعه هستیم، باید به کیفیت حرکت های جهادی بیش از کمیت آن توجه شود.