کد خبر:۲۵۱۰۹۸
تجربه رتبه اولی های کنکور-4؛

کنار گذاشتن زبان برایتان گران تمام می شود!

بسیاری از کسانی که به صورت جدی خواندن برای قبولی در کنکور ارشد را آغاز می کنند در همان گام اول زبان را کنار می گذارند و سهم قابل توجهی از وقت ...
کنار گذاشتن زبان برایتان گران تمام می شود!

 گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ تا چند سال پیش اصلا عجیب نبود که کسی با سفید گذاشتن سوالات زبان باز هم فرصت قبولی در یک دانشگاه خوب را داشته باشد اما در کنکورهای اخیر این اتفاق کمرنگ تر شده است.

 

هر چند نمی توان انکار کرد همچنان در برخی از رشته ها داوطلب با درصدهای بسیار بالا در دروس تخصصی می تواند ضعف خود در سوالات زبان جبران کند اما انتخاب این گزینه به دلایلی بسیاری به هیچ وجه منطقی نیست .

 

اولین دلیل برای کمر همت بستن به پرداختن جدی و مستمر به زبان این است که این قصه شما را رها نمی کند. حتی اگر از مرز کنکور کارشناسی ارشد با مصائب بسیار عبور کنید، در دکترا عبور از این مرز غیر ممکن است. علاوه بر این در هرر شته ایی که با توجه به تخصص خود مشغول بکار شوید، یا قصد فعالیت علمی در آن را داشته باشید به داشتن تسلط بر زبان محتاج میشوید و درست به همین دلیل خواندن زبان در هرسطحی و در هر زمانی برای شما مفید است و به کارتان می آید.

 

بنابراین حال که از آموختن زبان گریزی نیست و سرمایه گزاری برای آن سرمایه گزاری پرسودی است باید هرچه زودتر برای خواندن زبان برنامه ریزی کنید در ادامه این یادداشت ها به راهکارهای ویژه برای فراگیری زبان خواهیم پرداخت در اینجا لازم است چند نکته مهم را بخاطر بسپارید:

 

1. ممکن است شما شیفته آموختن زبان باشید و از کودکی به میل یا از روی اجبار درگیر آموختن زبان باشید اما خواندن زبان به شکل کنکوری اش برای شما نه تنها دلچسب نباشد، بلکه آزاردهنده نیز باشد چرا که به اعتراف بسیاری سوالات زبان در کنکور بیشتر مچ گیری است تا ارزیابی میزان دانش شما در زبان!

 

2. اگر از دسته افرادی هستید که از کودکی از زبان فراری بوده اید و گمان میکنید از دنیای آن کاملا دورید و در نتیجه وقت گذاشتن برای آن را وقت تلف کردن می دانید بهتر است هرچه زودتر این پیش فرض نادرست را کنار بگذارید. شاید وقت گذاشتن شما بر زبان به تسلط کامل یا حتی نسبی بر زبان منجر نشود اما 10 درصد (یعنی حدود3سوال) پاسخگویی به زبان نسبت به سفید گذاشتن آن تغییر شگرفی در رتبه و نهایتا قبولی شما در دانشگاه مطلوبتان خواهد گذاشت.

 

3. معمولا در کنکور ارشد منابع زبان تخصصی، نوع سوالات و پاسخگویی به سوالات آن آسان تر از سوالات زبان عمومی است و اگر میخواهید به تعداد محدودی سوال زبان پاسخ دهید بهتر است به سراغ سوالات تخصصی بروید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
صادق
-
۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰
لطفا نظر مرا بگذاريد :) . به شدت با مقالتون مخالفم . زبان سفيد زدم و رتبه ام هم زير پنجاه شد ..الکي مردم رو نترسونيد ...هرکسي که دانشگاه بره رفته رفته زبانش خوب ميشه نيازي به وقت گذاشتن اضافي نيست
1
3
بهنام
۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹
من هم با نظر شما مخالفم!نميشه کلي قضاوت کرد...رشته ما اگه زبان رو کمتر از 50 بزني خيلي سخته که دانشگاه خوب قبول شي...بله هستن رشته هايي که نيازي به درصد بالايي ندارن مثل رشته شما
شين
۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۰
اونوقت رتبه ي زير پنجاه خوبه براي ارشد يني؟ مگه کنکوور کارشناسي داديد که با افتخار مي گيد زير پنجاه؟؟ در بسياري از رشته ها بايد زير ده باشيد تا جايي که مي خوايد قبول شيد و اين نوشته و توصيه براي اون دسته رشته هاست که رقابت درش بيشتر و جدي تره
صادق
۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۰
اولا من کلي نگفتم . من مکانيک خودم رو گفتم . مقاله کلي گفته .باز هم مخالفم :)
رتبه 9 مهندسي عمران
-
۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۵
"... 10 درصد پاسخگويي به زبان نسبت به سفيد گذاشتن آن تغيير شگرفي در رتبه ... خواهد گذاشت..."
اين حرف کاملاً درسته. حتي يک تست هم تأثير مهمي داره. شايد باور نکنيد که حتي اگر همين يک تست رو غلط بزنيد و درصدتون منفي بشه هم تأثير مثبت داره.
درواقع با سفيد گذاشتن يک درس، شما به سازمان سنجش اعلام مي کنيد «اين درس را بلد نيستيد» و کامپيوتر اين درس رو از گردونه ي پردازش حذف مي کنه. سپس نمرات تمام دانشجويان رو تراز مي کنه و چون در زبان نمرات پايينه، حتي کسي که منفي سه درصد زده هم ترازش مثبت مي شه و اينجاست که از کسي که سفيد گذاشته و ترازش صفر مطلق شده جلو مي افته.
3
0
ع.ش
-
۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۷
من با نويسنده مقاله موافقم
حتا اگر کسي بدون پاسخ صحيح دادن به زبان رتبه تک رقمي شود، باز هم اين را نميتوان علت بي تاثيري زبان دانست. قطعا پاسخ دادن به سوالات زبان تاثير مطلوبي در کنکور دارد واگرنه سوالات حذف ميشد و هم چنين خواندن زبان براي کنکور مخصوصا زبان تخصصي که شامل درک مطلب ميشود موجب ميشود که درک دانشجو نسبت به متون ديگر بالا تر رود
0
0
روزبه
-
۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۰
من مي خوام بدونم اگه کسي بتونه زبان رو تا 80 يا 90 درصد بزنه ولي بقيه باکس ها رو ميانگين 20 بزنه حدودا چه رتبه اي ميتونه بياره؟ (در کنکور مکانيک)
ممنون
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار