استاندار مازندران میزان بالندگی و تعالی جامعه را به میزان نفوذ قرآن در بین مردم عنوان کرد و گفت: فارابیها و خواجه نصیرها و ابن سیناهای ملت ما از برکت قرآن بود که توانستند این خدمات را به جامعه بشری ارائه کنند.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، طاهایی امروز در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی و نهضت مطالعه مفید استان با قرائت آیه «لا رطب و لا یابس الا فی کتاب مبین» به جامعیت کتاب قرآن اشاره کرد و گفت: قرائت قرآن که در ماه مبارک رمضان سفارش موکد شده است باید مقدمه فهم و معرفت باشد و معرفتی که از این مطالعه حاصل می شود مورد نظر دین و شریعت است.
وی با بیان اینکه نهضت مطالعه مفید را باید حول محور قرآن دنبال کرد افزود: خداوند متعال به گونه ای قرآن را نازل کرده است که همه اقشار جامعه در هر سطحی که باشند در صورت تفکر می توانند از آن بهره ببرند.
رئیس کمیته نهضت مطالعه مفید استان به وجود مساجد، حسینیه ها و تکایاها با هزاران متر مربع فضای مناسب جهت استفاده درخور شأن از این معجزه جاویدان پیامبر اسلام(ص) اشاره کرد و گفت: ائمه جماعات بیندیشند که چطور می توانند از ظرفیت این اماکن مقدس که در ماه مبارک رمضان بخوبی فعال می شوند، در تمام ایام سال با همین کیفیت استفاده کنند.
طاهایی میزان بالندگی و تعالی جامعه را به میزان نفوذ قرآن در بین مردم عنوان کرد و گفت: فارابی ها و خواجه نصیرها و ابن سیناهای ملت ما از برکت قرآن بود که توانستند این خدمات را به جامعه بشری ارائه کنند و ما امروز وظیفه داریم قرآن را در متن جامعه به طور شایسته فعال کنیم.
امامزاده، مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران نیز در این جلسه گفت: هیچ محدودیتی برای هیچ کس در بهره مندی از فیوضات الهی در این ضیافت وجود ندارد و هر کسی می تواند به اندازه قابلیت های خودش از این خوان گسترده بهره مند شود.
وی با بیان اینکه در بین 12 ماه قمری، تنها از ماه مبارک رمضان در قرآن یاد شده است، گفت: همانطوری که زمین مسجدالحرام و کعبه معظمه یک قطعه مکانی از بهشت است و خداوند همواره نعمت های خود را در این مکان نازل می کند، این ماه مبارک هم از جنس این جهانی نیست و یک قطعه زمانی از بهشت است که رحمت خاص الهی همواره در آن ساری و جاری است.
امامزاده، خوردن و آشامیدن را زمینه ساز اصلی بروز بسیاری از گناهان دانست و گفت: در ماه مبارک رمضان علاوه بر به بند کشیده شدن شیطان برونی مطابق روایات، شرایط بروز گناه و وسوسه های درونی نیز با امساک از خوردن و آشامیدن از بین می رود و علاوه بر این زمینه های سلبی، زمینه های ایجابی فراوانی هم در این ماه وجود دارد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران با بیان اینکه خداوند خود میزبان این ماه است و هیچ میزبانی بهتر و مهربانتر از خداوند نیست، گفت: هیچ محدودیتی برای هیچ کس در بهره مندی از فیوضات الهی در این ضیافت وجود ندارد و هر کسی می تواند به اندازه قابلیت های خودش از این خوان گسترده بهره مند شود.
وی ماه مبارک رمضان را بهترین موسم برای استفاده از ظرفیت های درونی انسان ها نامید و افزود: رمضان بهترین ماه الهی است و لذا خداوند کریم در آن بهترین ها را برای بندگانش لحاظ می کند و سرنوشت انسان ها را نیز در این ماه رقم می زند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران، به شهادت حضرت امیرالمومنین علی(ع) در این ماه اشاره کرد و گفت: حضرت علی(ع) پس از پیامبر اسلام(ص)، بهترین و محبوب ترین خلق خداست و لذا خداوند نیز بهترین مرگ را در بهترین شب ها، در بهترین ماه ها و در بهترین مکان ها برای آن حضرت مقدر کرد.
امامزاده با اشاره به روایتی از رسول اکرم(ص) گفت: هیچ کس خداوند را نشناخت جز پیامبر(ص) و علی(ع)، و هیچ کس پیامبر(ص) را نشناخت جز خداوند و علی(ع)، و هیچ کس علی(ع) را نشناخت جز خداوند و پیامبر(ص).
معراج پیامبر را نمایشی شگرف از تقرب حضرت رسول با خداوند نامید و گفت: در این هنگامه استثنایی، صوت و تصویر ارتباط خداوند با پیامبر، صوت و تصویر علی(ع) بوده است و خداوند متعال محبوبیت حضرت امیرالمومنین نزد خود و رسولش را فلسفه چنین تجسم و تمثلی دانست.