آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۵۳۲۳
معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی:

بافت فرسوده اطراف حرم نیازمند 1000 میلیارد تومان اعتبار است/ بازسازی 10 درصد از بافت فرسوده اطراف حرم

معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: بافت فرسوده اطراف حرم مطهر نیازمند 1000 میلیارد تومان اعتبار می‌باشد که 440 میلیارد تومان آن زیر بنایی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد حسن واحدی امروز در جلسه سند عملیاتی بافت فرسوده  اطراف حرم مطهر در استانداری خراسان رضوی در مشهد بیان کرد: سند عملیاتی زیر بنایی بافت پیرامون حرم ایجاد و الویت‌های آن نیز مشخص و بر اساس این الویت‌ها سرمایه گذاری صورت گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه بافت پیرامون حرم برای آحاد مردم ارزشمند و با اهمیت است، تصریح کرد: بنابراین شهرداری ثامن باید مدل مدیریتی واحد شهری را در این 336 هکتار انجام دهند.

 

معاون عمرانی استانداری با تاکید بر این که بافت فرسوده اطراف حرم نیازمند 1000 میلیارد تومان اعتبار است، خاطرنشان کرد: کل طرح چهار میلیون متر مربع است که یک میلیون 300 هزار متر مربع تجاری و دو میلیون و  700 هزارمتر مربع آن اقامتی است.

 

بازسازی 10 درصد از بافت فرسوده اطراف حرم

 

واحدی ادامه داد: در مجموع  10  درصد این طرح و به عبارت دیگر 400 هزار متر مربع آن به بهره برداری رسیده است وجهت بازسازی مابقی طرح نیازمند 440 میلیارد تومان می‌باشیم.

 

وی با اشاره به اینکه دولت تاکنون هشت میلیارد تومان جهت بازسازی بافت فرسوده اعتبار اختصاص داده است، یادآور شد: اعتبارات دولت جهت بازسازی بافت فرسوده بسیار ناچیز است؛ بنابراین بخش‌های دولتی نیز باید در این راستا کمک کنند تا این پروژه عظیم به درستی انجام شود.

 

معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: از این مقدار 200 میلیارد تومان سهم بخش دولتی و خصوصی است که باید در این راستا با توجه به توان محدود بخش دولتی از الویت بخش خصوصی استفاده شود.

 

واحدی در پایان بیان داشت: با توجه به این که شبکه آب، برق، گاز و مخابرات در بافت حرم قدمت 40 ساله دارند؛ بنابراین این شرکت‌ها نیز باید در نوسازی این انرژی‌ها مشارکت داشته باشند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار