آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۵۴۱۱
معرفی کابینه دولت تدبیر و امید؛

گزینه وزارت امور خارجه کیست؟

محمدجواد ظریف، 54 ساله، دارای مدرک دکترای مطالعات بین‌المللی از دانشگاه دنور ایالت کلرادو آمریکا، از سوی روحانی به عنوان وزیر امور خارجه انتخاب شد.
گزینه وزارت امور خارجه کیست؟

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدجواد ظریف متولد دی ماه 1338 است. وی در سال 1355 با ویزای دانشجویی به آمریکا رفت و در 1367دکترای مطالعات بین المللی خود را از دانشگاه دنور ایالت کلرادو گرفت. پیش از این نیز کارشناسی ارشد خود را در حوزه روابط بین‌الملل و در دانشگاه ایالتی سانفراسیسکو به پایان برده بود.

 

وی دانش آموخته دبستان و دبیرستان علوی تهران است.


ظریف سال‌های 57 تا 59 مشاور سرکنسولگری ایران در سانفرانسیسکو بود. پس از آن تا سال 61 مشاور سیاسی، رایزنی و کارداری نمایندگی ایران در سازمان ملل را تجربه کرده است. ظریف همچنین سال‌های 67 و 68 مشاور علی اکبر ولایتی، وزیر خارجه وقت بوده است.

 

وی سال 68 تا 71 سفیر و معاون نماینده دائم نمایندگی در سازمان ملل شد و با پایان ماموریتش در سازمان ملل، 10 سال معاونت حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه را برعهده داشت.

 

از 81 تا 86 برای بار دوم به عنوان سفیر ایران مسئولیت نمایندگی دائم ایران را پذیرفت و به نیویورک اعزام شد.

 

ظریف پس از بازگشت تا سال 89 دستیار ارشد وزیر امور خارجه بود. پس از آن به دانشگاه آزاد رفت و معاونت بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی را مدیریت کرد.

 

وی سال 71 رئیس کمیته حقوقی مجمع عمومی چهل و هفتم سازمان ملل متحد در نیویورک بود و سال 72 ریاست کمیته نگارش اجلاس آسیایی حقوق بشر را در بانکوک برعهده داشت. در اجلاس افتتاحیه کنگره حقوق بین الملل ملل متحد در نیویورک رئیس بود. او همچنین ریاست اجلاس‌ها و نشست‌های متعددی مانند کمیته حقوقی مشورتی آسیایی – آافریقایی، کمیته سیاسی هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران، نشست کارشناسان ارشد هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران، کمیته کارشناسان اعتمادسازی، کمیته سیاسی دوازدهمین اجلاس سران غیرمتعهدها در دوربان، سمپوزیوم اسلامی گفت‌وگوی تمدن‌ها، کمیسیون خلع سلاح ملل متحد، کنفرانس آسیایی نژادپرستی و تبعیض نژادی، کمیته متخصصان گفت‌وگوی تمدن‌ها در جده، کمیسیون فرهنگی یونسکو در نیویورک را برعهده داشته است.

 

وی از 82 تا 84 معاون مجمع عمومی سازمان ملل متحد بود.

 

ظریف سخنگویی هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران در تهران را نیز برعهده داشت.

 

او عضو هیئت علمی گروه عمومی دانشگاه تهران بوده و در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در حوزه‌های دیپلماسی در سازمان‌های بین‌المللی،‌ سازمان‌های بین‌المللی و موضوعات جهانی، حل و فصل اختلافات در سازمان ملل متحد، امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، مبانی حقوق بشر، حقوق بشر و سازمان‌های بین‌المللی، حقوق بشر و سیاست جهانی تدریس کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مرتضي
-
۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۶
به نظر معتدل مياد طبق مطلبي که شما روي سايت قرارداديد.اميدوارم مطابق مباني و اهداف کلي نظام قدم بردارند.انشاالله
5
1
بدون نام
-
۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۹
ميگم چرا حقوق ايران در سازمان ملل استيفا نمي شد!
حالا علتش رو فهميدم.
1
2
اميررضا
-
۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۶
اضافه كنيد كه ظريف هماهنگ كننده ديدار خ ا ت م ي و جورج سوروس صهيونيست قبل از فتنه 88 بوده شايد روزي جز افتخاراتش به حساب اومد
5
8
پربازدیدترین آخرین اخبار