کد خبر:۲۵۵۷۸۸
یادگاری در مراسم تقدیر از جهادگران نمونه سال 92:

جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی است که به هیچ جریانی اختصاص ندارد

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد ملی و انقلابی است گفت: باید جایگاه جهاد دانشگاهی به خوبی در کشور شناسانده شود تا دانشگاه‌های کشور جهاد دانشگاهی را به مثابه رقیب خود نداند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» محمدحسین یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم تقدیر از جهادگران نمونه و برگزیده سال 92 گفت: قصد دارم نقش اساسی جهاد دانشگاهی را در تحقق نقشه جامع علمی کشور بپردازم و در گفتار خود را با توجه به فرامین مقام معظم رهبری بیان خواهم کرد.


وی درادامه به آخرین دیدار رهبر انقلاب از پژوهشکده رویان که در سال 86 گفت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیداری که از این پژوهشکده انجام دادند پژوهشگاه و زنده‌یاد سعید کاظمی آشتیانی را یک نمونه بارز دانستند و فرمودند الگوی مطلوبی که پژوهشگاه به وجود آورده است با اتکا به علم، ایمان و تلاش است و با استفاده از  این سه عنصر به این درجه از اهمیت برسد.


یادگاری ادامه داد: رهبر انقلاب جهاد دانشگاهی را مولود مبارکی دانستند که شاید در هر برهه‌ای از زمان به‌طور صددرصدی با آرمان های کشور عمل نکرده است اما آنچه اهمیت دارد جهت‌گیری و هدف‌گیری است و استمرار هدف و هویت جهاد دانشگاهی بوده است که تغییر نکرده است.


یادگاری به تعریف هویت دانشگاهی در نگاه رهبری پرداخت و گفت: جهاد دانشگاهی براساس استعداد، پشتکار و کوشش کار خود را آغاز کرده است و در معنای واقعی به معنای مبارزه است چرا که با رویش‌های عملی خود ثمرات گسترده‌ای را برای نظام محقق کرده و باعث خشم دشمنان شده است.


رئیس  جهاد دانشگاهی با اشاره به اهمیت جهاد علمی گفت: جهاد علمی به معنای تنها تولید مقاله نیست بلکه باید دید این مقالات تا چه حد در کشور مثمرثمر بوده و خشم دشمنان را به همراه داشته است بنابراین اگر کار جهادی هوشمندانه، عاقلانه و دشمن شکن انجام شود می‌تواند کشور را به ثمرات گسترده‌ای برساند و مسیر علم‌آموزی و تفکر ملی در کشور محقق می‌شود.


یادگاری با اشاره به سال‌های اولیه انقلاب و انقلاب فرهنگی گفت: اکنون کنگره امریکا تحریم‌های گسترده‌ای را بر علیه ایران تحمیل کرده است چرا که مشکل او با کشور ما براساس تغییر دولت‌ها نیست و او با آرمان‌ها و اساس نظام جمهوری اسلامی دشمنی دارد.


یادگاری با بیان اینکه دولت باید برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای مبادله با تحریم‌های نفتی انجام دهد گفت: دولت جدید می‌تواند با تکیه بر کار علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان نقش عمده‌ای در پشت سر گذاشتن تحریم‌ها داشته باشد که این نیازمند برنامه‌ریزی در سطح کلان است.


وی اهمیت دادن به سرمایه و کار ایرانی را به معنای اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار داشت: اگر به کار و سرمایه ایرانی توجه کنیم می‌توانیم اقتصاد مقاومتی در کشور را محقق کنیم که این امر نیازمند توجه به کارهای علمی است.


وی ادامه داد: معتقدم که ظرفیت جهاد دانشگاهی به طور کامل محقق نشده است و جایگاه جهاد دانشگاهی در تولید علم و فرهنگ در دانشگاه‌های ما به خوبی بررسی نشده است دانشگاه‌های ما نباید به جهاد دانشگاهی به عنوان رقیب خود نگاه کنند بلکه جهاد دانشگاهی باید در دل دانشگاه‌ها حضور پیدا کند و آن گاه می‌توان با نخبگان دانشگاهی ارتباط برقرار کرد و انتظار داشت تا ثمرات علمی برای کشور به وجود آید.


یادگاری جهاد دانشگاهی را نهاد ملی و انقلابی دانست که به هیچ گروه و جریانی اختصاص ندارد و خاطرنشان کرد: در این 34 سال باید بودجه بیشتری به جهاد دانشگاهی تعلق می گرفت تا اکنون بتوانیم به اهداف بالاتری برسیم اما این امر محقق نشد و ثمرات تلاش‌های دانشگاهی که اکنون در کشور شاهد آن هستیم حاصل فعالیت خصوص افرادی دانست که دغدغه علمی دارند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار