به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام ابوترابی ظهر امروز در چهاردهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید با اشاره به سخن امام رضا(ع) مبنی بر اینکه انسان حقیقت ایمان را به دست نمی آورد؛ مگر با تفقه گفت: ما با این سطح فاصله بسیار معناداری داریم، یکی از مشکلات امروز جامعه این است که فقها در جامعه در اندازه مورد نیاز حضور ندارند.
ابوترابی فرد ادامه داد: تفقه و رساله به هم گره خورده است و اگر بخواهیم مخاطبی داشته باشیم باید اینگونه باشد.
وی افزود: اساتید بسیجی در صف مقدم این مسئله قرار دارند و برای فهم درست حقیقت دین باید با دقت قدم بگذارند و از راه مجرای حقیقت قرآن و عترت به آنچه شایسته است، دست یابند.
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه توصیه های خود به بسیج اساتید گفت: یکی از توصیه ها حسن تقدیر است که از کلام امام رضا(ع) برداشت می شود، انسان مومن به معنای واقعی کلمه براساس یک برنامه ریزی صحیح عمل می کند.
ابوترابی فرد افزود: یکی از ثمرات حسن تقدیر این است که اگر از عالم دنیا رخت بربندیم و مجدداً بازگردیم و نباید برنامه خود را تغییر بدهیم.
وی با اشاره به برادرش گفت: اخوی شاید در آن عالم بگوید: ای کاش یک دهم اسارت با همان ویژگی های قبلی دوباره تکرار شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مرحوم ابوترابی فرد در طول اسارت یک تصمیم نگرفت و یک قدم بر نداشت که پشیمان و نادم باشد.
ابوترابی فرد ویژگی سوم را صبر و پایداری در سختی ها عنوان و تصریح کرد: آدم باید حقیقت دین را بشناسد و در تمام فراز و نشیب زندگی مقاوم و ثابت قدم در کنار حق باشد.
وی با اشاره به روایتی در توصیف امام رضا(ع) گفت: هیچ گاه کسی شاهد نبود که حضرت با کلمه ای به کسی جفا کند؛ بنابراین یکی از توصیه ها مراقبت در گفتار است که انسان حتی زمانی که به ناحق مورد تهاجم قرار گرفته زبان خودش را کنترل کند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به خاطره یکی از رزمندگان دفاع مقدس از برادرش در دوران اسارت و به نقل از وی گفت: این برادر سپاهی تعریف می کرد که من آقای ابوترابی فرد را ندیده بودم تا اینکه به اردوگاه جدیدی رفتم. وقتی سرشماری می کردم و سرها پایین بود، افسر عراقی اسم تک تک بچه ها را می برد، مرحوم ابوترابی فرد تاکید بسیار زیادی به این مسئله داشت که عراقی ها را با احترام نام ببرند، برای همین زمانی که افسر عراقی اسم ابوترابی فرد را برد، وی جواب داد: سیدی انا ابوترابی.
ابوترابی فرد ادامه داد: وقتی مرحوم ابوترابی فرد این واکنش را نشان داد، افسر عراقی بدون مقدمه با کابل شروع به کتک زدن مرحوم کرد، در این گونه مواقع معمولاً بچه ها به پای شکنجه گرها می افتادند؛ اما مرحوم ابوترابی هرگز التماس نکرد و روی دست هایش حتی ماند.
وی بیان داشت: برادرم فقط گاهی در زیر این کابل خوردن ها می گفت: یا زهرا(س)
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا آنجا که شکنجه گر خسته می شود و کابل را می اندازد؛ اما مرحوم ابوترابی کابل را دو دستی جلو می برد و می گوید: تفضل یا سیدی، این افسر عراقی با این کار شروع به گریه کردن می کند.
ابوترابی فرد بیان داشت: با توجه به شناختی که از برادرم داشتم می دانم در آن زمان برای آن شکنجه گر دعا می کرده است و می گفته است که خداوندا! او را از شر صدام نجات بدهد. (همین عراقی به صورت پنهانی خادم اُسراء می شود)
وی خاطرنشان کرد: رعایت این امور و توصیه ها در تربیت انسان و مخاطب نقش بسیار مهمی دارد که شما اساتید باید نسبت به آن اهتمام و توجه ویژه داشته باشید.