به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هادی شوشتری دیروز در نشست خبری با خبرنگاران در سالن اجتماعات مجمع امور صنفی شهرستان قوچان تصریح کرد: رویکرد دولت جدید فرصتی برای کشور در ابعاد بینالمللی و منطقهای خواهد بود زیرا دولت گذشته در سیاستهای بینالمللی و نوع رویکرد اقتصادی مشکلاتی در سوء مدیریت داشته است.
وی افزود: در انتخابات گذشته با حضور سلایق مختلف سیاسی و گفتمانهای متفاوت، دیدگاهها و استراتژیها برای برون رفت از وضع موجود توسط کاندیداها بیان شده که مردم از بین گفتمانهای مختلف فکری، سیاسی و مدیریتی گفتمان روحانی را انتخاب کردند که البته حضور آقایان هاشمی رفسنجانی، خاتمی و عارف به این فرایند نیز کمک کرد.
رئیس کمیته حقوق بشر مجلس تاکید کرد: گفتمان دولت جدید در عرصه سیاست خارجی تعامل با دنیا براساس منطق و عقلانیت است و موجودیت سازمانهای بین المللی را به رسمیت بشناسد.
وی با اشاره به افزایش قیمت نفت در دولت احمدینژاد و کسب درآمد700میلیارد دلاری در طول 8سال گذشته، گفت: به علت تصمیمات غیرکارشناسی در انحلال سازمان مدیریت و برنامهریزی از فرصتهای فراهم شده استفاده بهینه نشد.
شوشتری بیان کرد: دولت روحانی اعتقاد دارد که در زمینه اقتصادِ درست باید سازمان مدیریت و برنامهریزی با رویکردهای جدید دوباره احیا شده و توزیع پروژهها بر اساس تمایلات قوه مجریه نباشد بلکه بر اساس یک نظام عقلانی درست صورت بگیرد.
وی یادآور شد: اعتبارات عمرانی به حداقل خود یعنی 15میلیارد تومان رسیده است که به علت تحریمها و فشارهای اقتصادی فقط در حد طلب پیمانکاران بوده که امیدواریم با رویکرد جدید دولت در سطح استانها و شهرستانها اتفاق جدیدی رخ دهد.
محدودیتهای فرهنگی به شکل عقلانی و منطقی باید برداشته شود
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در طول 8سال گذشته به ظرفیتهای فرهنگی شهرها و مناطق به بهانههای مختلف توجه نشده که باید به شکل عقلانی و منطقی محدودیتهای فرهنگی در حوزههای مطبوعات، تئاتر و موسیقی برداشته شود.
وی ادامه داد: کسانی که در عرصههای فرهنگی مطبوعات، تئاتر و موسیقی کار میکنند با رعایت وحدت ملی، مسائل شرعی و قانونی و اعتقاد به تمامیت ارضی مشکلات فرهنگی را رفع خواهند کرد.
شوشتری خاطرنشان کرد: ایران مانند دریائی مملو از فرهنگها، زبانها و گویشهای فرهنگی مختلفی بوده که در بعضی جاها در طول 8سال گذشته محدودیتهایی ایجاد کردند و مکان رفیع فرهنگ و ارشاد اسلامی تقلیل پیدا و به یک هیئت مذهبی تبدیل شده است.
وی ادامه داد: وقتی موسیقی آمیخته با جان مردم پخش میشود هزاران نفر برای شنیدن آن حضور پیدا میکنند که این یک فرصت و پتانسیل است نه تهدید، زیرا فرهنگ متنوع بوده و دارای ابعاد مختلفی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این مطلب که باید از شایستگی سیاسی و مدیریتی تمام جناحهای سیاسی برای مدیریت کشور استفاده کرده و نباید به جناح خاصی اختصاص یابد، خاطرنشان کرد: در ابتدای ریاست جمهوری احمدینژاد بسیاری از نیروهای شاخص سیاسی و مدیریتی به انزوا کشیده شده که با آمدن دولت جدید نیروهائی مانند زنگنه، نجفی یا جهانگیری از انزوا خارج شدهاند.
بازارچه مرزی باجگیران تعطیل نشده است
شوشتری با اشاره به برخی خبرها مبنی بر تعطیلی بازارچه مرزی باجگیران گفت: بازارچه مرزی باجگیران تعطیل نشده بلکه ساخت یک کنارگذر شمالی در عشقآباد باعث محدودیت گمرکی و ترانزیت کالائی شده است.
وی اضافه کرد: طرف ترکمنستانی قول داده که تا پایان سال 2013 این کنار گذر تکمیل شود که با برداشته شدن محدودیتهای ترانزیتی حجم بیشتری از کالاها تبادل میگردد.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس تصریح کرد: الحاق شهرستان قوچان به استان خراسان شمالی شایعه است و باید مجموعه شرایط و فاکتورهای موجود در وضعیت فعلی شهرستان حفظ شده تا با یک نگاه دراز مدت ظرفیت تبدیل شده به یک استان فراهم گردد.
وی ادامه داد: قوچان هماکنون دارای دوبخش و دو نقطه شهری است که با طراحی دراز مدت در ایجاد فرمانداری ویژه و ارتقاء دو بخش و سه نقطه شهری به پنج بخش و پنج نقطه شهری شرایط مطلوب ویژهای فراهم خواهد شد.
شوشتری تاکید کرد: عمده اعتقاد من بر این موضوع بوده که نباید فضای شهر امنیتی شود که متاسفانه فضای فرهنگی، شادی و گردشگری شهرستان قوچان امنیتی شده و این عمده اختلاف من با فرماندار قوچان به عنوان رئیس شورای تامین شهرستان است.
وی گفت: امیدواریم با تغییر در متولیان دستگاههایی که با موضوعات فرهنگی و گردشگری سروکار دارند اتفاق نو و جدیدی در شهرستان قوچان رخ دهد.