کد خبر:۲۶۰۹۲۵
استاد دانشگاه تهران:

تنها اخلاص باعث تکامل و سعادت انسان می‌شود

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه مهمترین عامل شادی و نشاط پایدار هر انسان، اخلاص است، گفت: تنها اخلاص باعث تکامل و سعادت انسان می‌شود.
تنها اخلاص باعث تکامل و سعادت انسان می‌شود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، جعفر غفرانی شب گذشته در مراسم جشن میلاد حضرت معصومه(س) که در مهدیه رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه صبر و حق دو موضوع مهم تاکید شده در قرآن کریم است، بیان داشت: انسان برای شکوفایی باید با موانع مبارزه کند و از کسی انتظاری نداشته باشد.

 

وی افزود: هر لطف و رحمتی یک طرفه است و خداوند در مقابل این عنایات چیزی از انسان نمی‏خواهد.

 

استاد دانشگاه تهران با اشاره به اینکه مهمترین عامل نشاط پایدار این است که انسان باور کند هر حرکت، جریان و ارتباطی فقط یک طرفه می‏تواند ابراز شود، گفت: یکی از مهمترین درس‏هایی که می‏توانیم از خاندان عصمت و طهارت(ع) بگیریم، این است که ابراز هر چیزی در این دنیا یک طرفه است.

 

غفرانی با تاکید بر اینکه محبت تنها سرچشمه همه افعال عالم است، افزود: این مهم در دختران بسیار موج می‏زند، دختران و زنان مظهر محبت هستند.

 

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: اگر به کسی احسان کنیم و پاسخ احسان ما را ندهد، چیزی از ما کم نمی‏شود؛ چرا که خدا اجر و ثواب بسیاری برای کارمان قرار داده است.

 

این استاد دانشگاه با تاکید بر به پا داشتن نماز گفت: نماز یک امر واجب است؛ اما انسان‏ها بویژه کودکان و نوجوانان را نباید به خواندن آن اجبار کرد.

 

غفرانی با تاکید بر اینکه صبر و تحمل از جمله مسائل مهمی است که خداوند در قرآن بر آن تاکید کرده است، تصریح کرد: تدبر در آیات و مفاهیم قرآن، موجب یافتن راه زندگی سعادتمند برای انسان می‏شود.

 

وی خاطرنشان کرد: زنان و دختران باید از استعدادها و عنایاتی که خداوند در آنان قرار داده است، بهره‏برداری کنند.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مهمترین عامل شادی و نشاط پایدار هر انسان، اخلاص است، گفت: اخلاص یعنی منت نگذاشتن و ریا کار نبودن. تکامل و سعادت انسان تنها با اخلاص موجب می‏شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار