آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۱۵۲۶
معاون حقوقی آستان قدس رضوی خبر داد:

ثبت 12 موقوفه جدید برای آستان قدس رضوی در سال جاری

معاون حقوقی آستان قدس رضوی از ثبت 12 موقوفه جدید در سال جاری خبر داد و گفت: پس از انقلاب اسلامی ایران، 160 موقوفه بزرگ بنام حضرت رضا(ع) در کشور به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام عبدالرضا اصغری روز گذشته در نشست خبری که در مشهد برگزار شد، بیان داشت: آستان قدس رضوی یک نهاد موقوفاتی است.


وی افزود: همه شکوه آستان قدس رضوی علاوه بر جنبه معنوی آن در همه عرصه‌های پژوهشی، بهداشتی، درمانی، خدماتی و دیگر فعالیت‌های آستان قدس به برکت موقوفاتی است که واقفان مخلص به منظور اداره باشکوه حرم و بارگاه ثامن الحجج(ع) وقف آستان مقدس رضوی کرده‌اند.


معاون حقوقی آستان قدس رضوی با بیان اینکه اولین موقوفه غیر منقول آستان قدس رضوی مربوط به سال 936 هجری است، گفت: در حال حاضر رغبت بسیار زیادی به منظور انجام وقف به نام حضرت رضا(ع) در بین مردم وجود دارد.


حجت الاسلام اصغری با اشاره به اهمیت وقف نامه‌ها در آستان قدس رضوی تصریح کرد: وقف نامه نقشه راه و چشم‌انداز ما در آستان قدس محسوب می‌شود.


وی افزود: پس از انقلاب و بنا به توصیه تولیت آستان قدس رضوی بیش از 100 نیت در موقوفات علی ابن موسی الرضا(ع) استخراج و در 26 فصل مختلف گنجانده شد که اکنون فعالیت‌های ما در همین 26 مورد گنجانده شده است.
 

معاون حقوقی آستان قدس رضوی تاکید کرد: در حال حاضر بهترین شکل اجرای نیات واقفان در آستان قدس رضوی در حال اجراست.


اصغری با بیان اینکه اولین وظیفه متولی موقوفات ثبت آنها است، تصریح کرد: بنا بر همین اصل در حال حاضر بیش از 85 درصد موقوفات امام هشتم(ع) دارای سند رسمی است.


وی با تاکید بر اینکه آستان قدس رضوی با توجه به مجموعه های مختلفی که دارد سعی کرده تا همواره نیت واقفان را اجرا کند، گفت: شاید چیزی حدود پنج درصد عدم انطباق کامل در نحوه هزینه کردها وجود داشته باشد.


معاون حقوقی آستان قدس رضوی تصریح کرد: البته این درصد از عدم انطباق هم اغلب در جاهایی اتفاق می‌افتد که هیچ نیتی مبنی بر انجام تخلف وجود نداشته و اغلب سهوی انجام می‌شود.


اصغری افزود: به عنوان مثال در زایشگاه بیمارستان امام رضا(ع) دستگاهی وقفی وجود دارد که از آن در بخش دیگری استفاده می‌شود و این از نظر ما عدم انطباق محسوب شده و سعی می‌کنیم از همین جزئیات هم به سادگی عبور نکنیم تا نیت های واقفان به طور کامل اجرا شود.


وی از ثبت 12 موقوفه جدید در سال جاری خبر داد و گفت: پس از انقلاب اسلامی ایران، 160 موقوفه بزرگ بنام حضرت رضا(ع) در کشور به ثبت رسیده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار