به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، هادی ابراهیمی ظهر امروز در جمع اعضای مجمع مشورتی پیشرفت در مازندران گفت: در مکتب سیاسی اسلام و با توجه به گفتمان معرفتی انقلاب اسلام، علیرغم تکلیف مداری و محور قرار دادن عمل به تکلیف در زندگی فردی و اجتماعی نباید از توجه به نتیجه غفلت کرد؛ چرا که توجه به این مهم اجتناب از تکلیف است.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه گفتمان پیشرفت در دهه چهارم انقلاب خاطرنشان کرد: این گفتمان از نیازهای اصلی انقلاب است؛ اما اگر به شیوه های مرسوم به دهه هفتاد به غلط تبدیل به توسعه شود، می تواند به ضد خود تبدیل گردد؛ چرا که مدل های توسعه بدون گفتمان عدالت مخاطرات زیادی را برای انقلاب ایجاد کرده که فتنه 88 از نتایج آن است.
معاون سیاسی استاندار مازندران با اشاره به تذکر جدی و تاریخی مقام معظم رهبری به رویکرد فکری و اجرایی افراد مرسوم به تکنوکراتها و آیه یاس خواندن همیشگی آنان از اینکه با تفکر انقلابی و اسلامی نمی توان به یک کشور پیشتاز و الگوی جهان تبدیل شد، خاطرنشان کرد: معظم له 18 سال قبل به دولت وقت گفتند: کاری کنید که بتوانیم چاههای نفت را که هر وقت اراده کردیم ببندیم اما آقایان تکنوکرات لبخندی زدند و گفتند: مگر می شود؟
ابراهیمی افزود: متاسفانه هنوز هم عده ای به تکنوکرات بودن خودشان افتخار می کنند و تلاش می کنند تا این تعبیر نابهنجار را به عنوان یک مفهوم ارزشمند و دارای بار مدیریتی مثبت در عرصه مدیریتی کشور تبدیل کنند.
تکنوکرات ها مانع اصلی تحقق فرمایشات رهبری در کشور هستند
وی تکنوکراتها را مانع اصلی تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در کشور دانست و افزود: بنده نه تکنوکراتم و نه کارگزارانی، بلکه به عنوان روستازاده ای که طعم فقر را چشیده ام یادآور می شوم که علت اصلی موفقیت های دشمن در برخی از اهدافش در این تحریم های وحشیانه، فشار آوردن به مستضعفین و اقشار کم درآمد است و این سنگ کجی است که تکنوکرات ها در نظام اقتصادی کشور بنا گذاشته اند و از برخی دوران ها هم باید به عنوان نماد روی کارآمدن تکنوکرات ها یاد کرد.
معاون استاندار مازندران متوقف شدن یارانه ها را به زیان اقتصاد کشور ندانست و افزود: بنده اقتصاددان نیستم؛ اما تا حدودی که می فهمم باید عرض کنم که عمده مشکلات اقتصادی ریشه در ساختار غلط اقتصادی دارد که ناشی از عدم تخصیص منابع و قیمت های نسبی است که برای حل مشکلات اقتصادی باید اصلاح قیمت ها صورت بگیرد.
ابراهیمی با اشاره به هدفمندی یارانه ها خاطرنشان کرد: اگر هدفمندی یارانه ها کسر بودجه ایجاد نکند و درآمد ایجاد شده را به فقرا و طبقات متوسط جامعه بدهیم، نباید این امر باعث افزایش قیمت ها شود؛ چرا که ما از نظرعلمی و تجربی دیدیم که اجرای مرحله اول هدفمندی یارانه ها باعث شد که واردات کاهش پیدا کند و ما حتی صادر کننده انرژی بودیم و حتی واردات بنزین که یکی از تهدید های اصلی آمریکا بود متوقف شود.
احزاب کارگزاران و مشارکت ذهنیت مردم را منفی کردند
وی با اشاره به عملکرد افرادی چون کارگزاران و جبهه مشارکت افزود: ما به یک الگو و مدل مشارکتی در عرصه نمادسازی اسلامی نیاز داریم؛ اما این احزاب چون از متن و قاعده جامعه به دور بودند و بیشتر در راس قدرت بودند و قدرت طلبی را پیشه کرده بودند، ذهنیت مردم را منفی کردند.
معاون استاندار مازندران با تجلیل از نقش اساسی روحانی، رئیس جمهور منتخب و آرزوی موفقیت برای ایشان یکی از کارکردهای دولت در عرصه اقتصادی را سیاست اتخاذ درست و مبتنی بر اصول و واقعیات جامعه دانست و افزود: باید با آسیب شناسی دقیق، فراجناحی و منصفانه سیاست های دولت، نقاط قوت و ضعف آن را بدست آوریم و با نگاهی مدون در صدد اتخاذ سیاست های بهتر باشیم
ابراهیمی مقابله درست با تحریم ها را یادآور شد و افزود: اگر تحریم ها در کنار هدفمندی یارانه ها محور باشد، سه هدف مهم اقتصاد کشور ما یعنی افزایش تولید، کاهش تورم و افزایش رفاه و تامین اجتماعی محقق خواهد شد.
افراط گریان دیروز، امروز صحبت از اعتدال می کنند
وی در بخش پایانی سخنان خود، تحریف در بیانات و اصول انقلاب و نظام به بهانه افراطی گری را ظلم به انقلاب و نیروهای وفادار به نظام دانست و افزود: برخی از افراطیون دچار آلزایمر سیاسی شده اند، اما مردم ایران نقش عناصر افراطی اصلاح طلب را که با طرح ادعاهای بی پایه و پوچ تحت عنوان تقلب، ابتدایی ترین اصول دموکراسی را نادیده گرفتند را فراموش نخواهند کرد.
معاون استاندار مازندران گفت: افراط گرایان دیروز که قانون شکنی و خشونت طلبی برای اهداف خود را مباح می دانستند امروز صحبت از اعتدال می کنند؛ البته اینها باید با کنترل احساسات خود در شرایط سیاسی جدید، از طرح مباحثی که هیچ نسبتی با آنها ندارد، پرهیز کنند.