معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه یادواره شهدا پل ارتباطی میان نسل جنگ و نسل جدید انقلاب است، گفت: فعالیت در بهداری، خونِ دل خوردن است و خون دل خوردن از خون دادن مشکل تر و سخت تر است.
حسینعلی نیرین در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، بیان داشت: اولین یادواره 190 شهید بهداری سپاه کربلا مازندران فردا با محوریت شهدایی برگزار می شود که توسط بهداشت و درمان سپاه سازماندهی شده و در جبهه مشغول به خدمت بودند.
وی افزود: سال گذشته یادواره شهدای بسیج جامعه پزشکی برگزار شد که شهدای آن ها جزو شهدای بهداشت و درمان نبودند و به همین دلیل این یادواره، اولین یادواره شهدای بهداشت و درمان سپاه کربلا خواهد بود.
یادواره شهدا پل ارتباطی میان نسل جنگ و نسل جدید انقلاب است
معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا مازندران با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه زنده نگه داشتن یاد شهدا، کمتر از شهادت نیست، تصریح کرد: هر چه از تاریخ انقلاب می گذرد، خلاء وجودی این شهیدان را در جامعه، خصوصا در میان نسل سوم و چهارم انقلاب بیش تر احساس می کنیم و با برگزاری چنین یادوارههایی می توانیم تا حدودی این خلاء را در بین این نسلها برطرف کنیم.
معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا ادامه داد: برگزاری یادوارههای شهدا می تواند پلی ارتباطی، میان نسل جنگ و نسل آینده انقلاب باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برگزاری یادواره های شهدا، سلامت جامعه را تضمین می کند و می تواند امنیت را برای جامعه به ارمغان آورد، افزود: به برکت خون شهداست که با وجود تهاجم روزافزون فرهنگی و هجمه همه جانبه دشمنان قسم خورده انقلاب، همچنان نظام اسلامی پابرجاست.
دبیر ستاد برگزاری یادوارهی شهدای بهداری، در بخش دیگری از سخنانش با بیان فرایند برگزاری این یادواره، تصریح کرد: یکی از دغدغههای معاونت بهداشت و درمان، برگزاری یادواره شهدای بهداری سپاه کربلا بود که چون این اولین یادواره شهدای بهداری هست، باید به بهترین نحو به انجام می رسید.
نیرین با اشاره به تشکیل کمیتههای مختلف برای برگزاری هرچه بهتر یادواره شهدای بهداری، گفت: کمیته های پشتیباتی، اطلاع رسانی، فرهنگی، انتظامات و مالی تشکیل شدند و در ضمن از بازنشستگان بهداری نیز برای برگزاری هرچه بهتر این یادواره دعوت به عمل آمد.
وی ادامه داد: این مراسم در دو بخش یادواره و شبی با خاطره برگزار شد که در شب خاطره از همه پرسنل بهداری، بازنشستگان، خانواده های شهدا و کل لشکر 25 کربلا که از استان های مازندران، گلستان و گیلان بودند، برای بیان خاطره دعوت به عمل آمد.
معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا با بیان دیگر اقدامات انجام گرفته در مسیر اجرای یادواره 190 شهید بهداری گفت: به منظور ماندگاری یاد و خاطره شهدای بهداری، تصمیم بر این شد که در راستای این یادواره، کتابی هم که در بردارنده خاطرات شهدای بهداری است، تحت عنوان «صد خاطره» گردآوری و چاپ شود.
نیرین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش امدادگران در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: امدادگران جزو اولین گروه هایی بودند که وارد جنگ شدند و جزو آخرین گروه هایی بودند که از منطقه خارج می شدند، چون حتی اگر یک رزمنده در جبهه باقی می ماند یک امدادگر باید می بود تا اگر برای او اتفاقی افتاد، به نجات این رزمنده بپردازد.
وی ادامه داد: کارنامه جامعه پزشکی و امدادگران در طول دفاع مقدس مملو از ایثارگری ها و رشادت ها بوده است و بچه های بهداشت و درمان، وظیفه سنگینی برعهده داشتند؛ چرا که وجود آمبولانس و پست امداد آرامش بخشی و احساس امنیت را برای رزمندگان فراهم می آورد؛ برای مثال ما در دفاع مقدس گروهی به نام «انصارالمومنین» داشتیم که از نیروهای امدادگر از جان گذشته بودند و لوح تقدیر بهترین گروه امدادگر را هم از فرمانده کل سپاه دریافت کردند.
معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا در پایان با بیان اینکه شهدای امدادگر اسوه صبر، استقامت و از خود گذشتگی هستند، ادامه داد: به نظر من فعالیت در بهداری، خونِ دل خوردن است و خون دل خوردن از خون دادن مشکل تر و سخت تر است.