عدم گزینش در دانشگاه، دانشگاه را به بیراهه هدایت میکند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، بهروز دانشیان عصر دیروز در جلسه انتخاب مدیر گزینش در دانشگاه آزاد رشت بیان داشت: مقرر شد تا استان ها بتوانند از توانمندی های خود با توجه به قابلیت ها و پتانسیل های استان گیلان استفاده کنند، در نتیجه استان گیلان به جمع استان هایی خواهد پیوست که هیأت امناء دارد.
وی وجود گزینش را در دانشگاه ها نعمت دانست و افزود: اگر نعمت گزینش نباشد، دانشگاهی که هدایت جامعه از آنجا آغاز می شود دچار نقصان شده و افرادی که صلاحیت وجود در دانشگاه ها را ندارند، باعث شده تمام تلاش ها خنثی و دانشگاه به طرف بی راهه هدایت شود.
ناصر صالحی، معاون دفتر گزینش دانشگاه آزاد در ادامه این مراسم، با تأکید بر رهنمودهای حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب، رعایت تقوای فردی و کاری و حفظ حرمت و کرامت افراد، پرهیز از تند خویی و تنگ نظری، افراط و تفریط در انجام وظیفه و نیز پرهیز از تساهل و تسامح در برخورد با افراد ناشایست و فاقد صلاحیت را از عمده نکات در رویکرد گزینش برشمرد.
وی هدف از این جلسه را تشکیل بیست و پنجمین دفتر استانی گزینش و معارفه مدیر گزینش گیلان خواند و گفت: راه اندازی دفاتر استانی گزینش در اجرای سیاست کلان ریاست عالی دانشگاه آزاد و تشکیل مناطق می باشد.
معاون دفتر گزینش دانشگاه آزاد در تشریح ضرورت این طرح بیان داشت: امروزه دانشگاه آزاد به یمن همت و تلاش همه مدیران و خدمتگزاران، به یکی از بزرگترین و حساس ترین سازمان های کشور مبدل شده و گسترش تشکیلات، ایجاب می کند تا با تقسیم وظایف و محول کردن کارهای اجرایی و مسئولیت های هر استان به خودش بر کیفیت، سرعت و دقت امور افزوده شود و در گزینش دانشگاه آزاد با توجه به حجم سنگین کار اجرایی و وظایفی که نسبت به تمامی افراد اعم از کارکنان، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و مدیران دانشگاه دارد، این ضرورت بیشتر به چشم می خورد.
صالحی از اجرای تحول اساسی در رویکردها، ساختار، شرح وظایف، فرآیندها، سیستم ها و روش های موجود سخن گفت و در این خصوص گزارش مبسوطی را از اجرای طرح ها ارائه داد.
حجت الاسلام علی کریمیان، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد گیلان نیز گفت: بحث در مورد گزینش بحثی است بسیار مهم؛ چرا که همبستگی بین گزینش و حراست احساس شده و باید فردی که برای این کار انتخاب می شود، دارای اقتدار کامل باشد.
وی در خصوص مأموریت و تأثیرگذاری گزینش در دانشگاه ها بیان داشت: گزینش مانند حلقه میانی یک زنجیر است که باعث تصمیم گیری صحیح می شود و اگر این حلقه نباشد در یک سیستم ممکن است تصمیم گیری های غلط صورت بگیرد و این بالاترین شاخص گزینش است.
مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد گیلان در خصوص خصوصیت رفتاری مسئولان گزینش گفت: مسئولان گزینش باید طوری رفتار کنند تا عدالت رعایت شود. ما هر روز رصد کننده اوضاع دانشگاه هستیم و باید هوشیار باشیم، ما باید حافظ آبروی افراد باشیم و از افشای اسرار مردم دوری کنیم.
امروز دانشگاه آزاد با پسوند اسلامی باید بشدت اسلامی تر باشد و اطلاعات علمی افرادی که در گزینش فعالیت می کنند به روز باشد.
علیرضا اقدامی معافی، دبیر منطقه 17 دانشگاه آزاد نیز در ادامه بیان داشت: کار گزینش کاری است بسیار حساس و ظریف، مسئول گزینش یک واحد دانشگاهی برای همه یک الگو است و باید حافظ آبروی مردم باشد و حفظ آبرو در مسائل دینی بسیار تأکید شده است.
وی ادامه داد: ما برای انقلاب زیاد هزینه کرده ایم تا بتوانیم این انقلاب را حفظ کنیم و این دانشگاه با نام حضرت امام (ره ) تأسیس شده و پسوند اسلامی دارد. در این چند سال اخیر زیاد مورد هجمه واقع شدیم و حساسیت در جذب کارمند و هیأت علمی یکی از اولویت های کار گزینش است. باید در کارها مسامحه نکنیم و حفظ آبروی افراد بسیار مهم بوده و باید دقت کافی بعمل آید.
در پایان این جلسه مازیار مقتدر، بعنوان مدیر گزینش دانشگاه آزاد گیلان معرفی شد.