به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، این بنیاد که در سال 86 زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) شکل گرفت، تاکنون در سه طرح توانمند سازی اقتصادی در استان ایلام مشارکت کرده است.
حمایت مالی بنیاد برکت از این طرح ها برای بیش از 400 نفر ایجاد اشتغال کرده و فعالیت های تولیدی و اقتصادی را در این استان محروم رونق بخشیده است.
حجم کل منابع این طرح ها بالغ بر 203 میلیارد ریال شامل 86 میلیارد ریال منابع سرمایه ای و 117 میلیارد ریال منابع غیر سرمایه ای بوده است.
این در حالی است که بنیاد برکت همچنان آمادگی دارد که برای توانمند سازی کارآفرینان در این استان، مشارکت داشته باشد.
این بنیاد تلاش می کند تمامی فعالیت های تامین مالی خرد را معطوف بر مدل های جدید مبتنی بر عقود مشارکتی و تأمین مالی پروژه ای سرمایه محور کند . بهمین خاطر برای تحقق ماموریت راهبردی خود در مناطق محروم کشور، مدل تامین مالی خرد را از طریق سرمایه گذاری ریسک پذیر، بومی سازی کرده است.
بنیاد برکت تاکنون در حوزه کارآفرینی فردی و جمعی با تشکیل شرکت با افراد حقیقی یا حقوقی، برای راه اندازی طرح های اقتصادی در مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام کرده است وبا گذشت دوره ای نچندان طولانی، این شیوه فعالیت در حد چشمگیری نتایج مثبت خود را نشان داده و توجه کارشناسان اقتصادی را به خود جلب کرده است.
در این چارچوب تاکنون برای مشارکت در 135 طرح کارآفرینی در سطح کشور، بیش از 15 هزار و 121 میلیارد ریال توسط بنیاد برکت سرمایه گذاری شده است.
اجرای این طرحها بیش از 730 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 570 هزار نفر پوشش می دهد و بیش از 100 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کند.
این طرحها بطور میانگین حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 31 طرح نیز به بهره برداری رسیده است.