به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سردار ایافت عصر امروز در همایش بررسی ابعاد تربیتی دفاع مقدس با عنوان «سبک زندگی رزمندگان اسلام» در دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به تحریم دشمنان و فشار آنها در دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: مردم ایران از آزمون سخت دشمنان موفق بیرون آمدند که این پیروزی به دلیل ارزش تربیتی دفاع مقدس بود.
وی با بیان اینکه رزمندگان ما در جبهه ها رنگ اسلام میگرفتند، بیان داشت: مرحله تعالی رزمندگان حتی به پشت جبههها نیز تسری پیدا میکرد ارزش تربیتی دفاع مقدس این بود که در جبههها رزمندگان فرهنگ ناب اسلام را کسب میکردند.
جانشین قرارگاه ثامنالائمه سپاه پاسداران با اشاره به سخن امام خمینی (ره) که جبههها دانشگاه است، بیان داشت: رزمندگان ما در جبهههای حق علیه باطل فضل پیدا میکردند.
ایافت با تأکید بر این مهم که رزمندگان ما از امام (ره) و اندیشههای او الگو میگرفتند به بیان ویژگیهای جامعه آن روز ایران نسبت به هماکنون پرداخت و افزود: جامعه آن روز ما سادهزیستی، عدم پرداختن به تجملات برایش مهم بود. حتی برای ازدواج جوانان تقوی شرط اول بود؛ اما در معیارهای جامعه الان میبینیم که این معیارها تغییر کرده و جایشان را به خانه و ماشین دادهاند.
وی تأکید کرد: میعارهای آن زمان در هنگام تشکیل خانواده بر استحکام بنیان خانواده بسیار اثرگذار بود.
جانشین قرارگاه ثامنالائمه سپاه پاسداران افزود: نظام حاکم در جبهههای ما در هشت سال دفاع مقدس استاد و شاگردی بود؛ یعنی همه رزمندگان ما شاگرد فرماندهانشان بودند و این فرمانده کسی بود که نسبت به بقیه شایستهتر و برتری نسبی داشت؛ چرا که آن جمع را هدایت و به سمت رشد پیش میبرد.
ایافت با بیان اینکه هنر امام خمینی (ره) انتقال فرهنگ جبهه به پشت جبههها بود، بیان داشت: فرهنگ ایثار و فداکاری در مردم ما هم نفوذ کرده بود و مردم ما تحریم اقتصادی را با روزه و سادهزیستی پشت سر میگذاشتند و به این ترتیب تمام توطئههای دشمن در هشت دفاع مقدس خنثی میشد.
وی تأکید کرد: امام خمینی (ره) با ارائه اسلام ناب توانست عرصه دفاع مقدس را به عرصه تربیتی رزمندگان تبدیل کند.