به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، احمد آخوند عصر امروز در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور شیراز بیان داشت: دانشجویان و اساتید دانشگاه پیام نور سراسر کشور می توانند با مراجعه به سامانه از منابع به روز جهانی در رشته های مختلف بهره مند شوند.
وی درباره بارگزاری کتاب های فارسی در کتابخانه دیجیتال نیز گفت: درصورتی که ناشرین فایل فارسی کتب را دراختیار ما قرار دهند،آ ماده درج این منابع درسامانه مذکور هستیم.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور افزود: کتابهای قرار گرفته در سیستم کتابخانه دیجیتال، از جدیدترین منابع بین المللی می باشند.
آخوند در ادامه با اشاره به اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی و افزایش رشته های فنی و حرفه ای در دستور کار دانشگاه پیام نور است، ادامه داد: در بخش توسعه آموزش الکترونیکی، درحال حاضر امکان برگزاری 50 کلاس همزمان الکترونیکی با حضور 10هزار دانشجو به صورت همزمان به صورت الکترونیکی فراهم شده است.
وی تصریح کرد: با تسهیلات ایجاد شده دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد قبل از شروع امتحانات پایان نیمسال، می توانند شهردلخواه خود را به عنوان محل برگزاری آزمون های پایان ترم انتخاب کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور خواستار توسعه فعالیت های کارآفرینی و دانش بنیان در دانشگاه پیام نوراستان فارس شد و گفت: دانشگاه پیام نوراستان فارس می تواند طرح های کلان پژوهشی ارائه دهد.
آخوند افزایش نشریات را یکی از موفقیت های دانشگاه پیام نور عنوان کرد و در این خصوص تصریح کرد: تا سال 89 هیچ مجله علمی پژوهشی نداشتیم؛ اما در دو سال اخیر سامانه نشریات راه اندازی کردیم که 40 نشریه در این سامانه وجود دارد که مجوز وزارت ارشاد را گرفته اند که از این میزان، 11نشریه مجوز علمی پژوهشی از وزارت علوم اخذ کرده و 20 نشریه نیز نام آن به تایید رسیده است.
ثبت 1500مقاله درisi
وی در ادامه از ثبت 1500مقاله در isi و isc توسط اساتید دانشگاه پیام نور در یکسال گذشته خبر داد.
معاون دانشگاه پیام نور کشور تصریح کرد: در جدیدترین رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بین دانشگاه های جامع کشور، دانشگاه پیام نور موفق به دریافت رتبه 8 کشور شده است که این موفقیت نشان دهنده توجه دانشگاه به مقوله پژوهش است.
آخوند همچنین با اشاره به اینکه پایگاه جهانی وبومتریک نیز رتبه هشتم را دربین دانشگاه های غیرپزشکی ایران به دانشگاه پیام نور داده است، ادامه داد: این رتبه حاصل توجه دانشگاه به آموزش های مجازی، توسعه پورتال دانشگاه و افزایش تعداد بازدیدکنندگان از پورتال و ایجاد سایر سامانه های آموزش الکترونیکی درسطح کشور بوده است.
وی تاکید کرد: دانشگاه پیام نور همزمان با ایجاد و توسعه آموزش های مجازی و الکترونیکی اقدام به گسترش رشته های تحصیلی مجازی در مقطع کارشناسی ارشد کرده است که در نیمسال گذشته تعداد دانشجویان این شیوه آموزشی به 10هزارنفر رسیده است.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور افزود: علاوه برسامانه آزمون که طراحی، ویراستاری،ارسال و رمزگذاری سوالات و اخذ آزمون را از طریق اینترنت میسر می سازد، سامانه تدوین کتاب نیز طراحی شده است که کلیه اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاه ها می توانند از این طریق در فراخوان تدوین کتاب شرکت کرده و آثار خود را پس از طی مراحل در انتشارات پیام نور به چاپ برسانند که درمدت راه اندازی این سامانه 1100 استاد دراین فراخوان شرکت کرده و مجوز تالیف دریافت کرده اند.
آخوند درپایان سخنان خود با اشاره به رتبه بندی جدید دانشگاه های پیام نور31استان کشور خاطرنشان کرد: سازمان مرکزی رتبه اول کشور را از دل و جان به استان فارس داده است که نشان دهنده تلاش اعضای هیئت علمی و مدیران این استان است.