به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه های شیراز با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به نیویورک با انتشار نامه ای سرگشاده خطاب به مردم ایران با بیان اینکه کشاندن ایران پای میز مذاکره از اهدافی است که رژیم امریکا مدتهاست به دنبال آن بوده تا با تبلیغات رسانه ای، بیشترین بهره برداری را از آن داشته باشد، تصریح کرده است: موضوعی که از ابتدای انقلاب، آمریکا به خوبی به آن واقف است تا بتواند بر الگوگیری کشورهای اسلامی از ایرانی که آبروی خود را از «مقاومت» دارد؛ تاثیر منفی داشته باشد و اکنون که انقلاب های اسلامی نوپای منطقه، به سوی پدر معنوی خود که همان ایران اسلامی است، دست دراز کرده اند.
مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز در ادامه این نامه آورده است: جنایات آمریکا امروز در جهان چون آفتاب در یک روز مهتابی بر همگان واضح و مبرهن است؛ برای ذکر گوشه ای از حیوانیت با روکش حقوق بشر این ظالم، می توان به قتل عام ها و حمایت از کودتاها در آمریکای لاتین و ایران، سکوت و هم دستی در کشتار خونبار در اردوگاه های صبرا و شتیلا، آوارگی میلیون ها نفر از مردم سوریه و کشتار این ملت تنها به جرم مقاومت اشاره کرد.
این نامه افزوده است: آمریکا ظالم است و ما مسلمان، تکلیف چیست؟ چرا باید با آمریکا وارد مذاکره و یا ارتباط شویم؟ آیا در عملکردش تغییری رخ داده، نیتش عوض شده، جنایاتش کمتر شده؟ عذر خواهی کرده است؟ شما به عنوان ولی نعمتان انقلاب به ما بگویید، مگر فلسفه انقلاب اسلامی که بار اصلی آن بر دوش شما بوده است، جز مبارزه دائمی با جهانخواران و نظام سرمایه داری و رفاه طلبی و ظلم و کفر و نفاق است؟
در ادامه این نامه آمده است: اگر از مهمترین مشکلات امروز مسائل اقتصادی باشد، که هست راه حل آن چیست؟ آیا راه حل آن در بیرون از مرزهایمان است یا در درون مرزها؟ آیا راه حل آن اقتصاد مقاومتی و پیشرفت علمی و انسجام درونی و تقویت بنیان های اجتماعی است، یا مذاکره برای مذاکره و ارتباط با ظالم ترین ظالمین دنیا؟ آیا راه حل، مبارزه با مفاسد اقتصادی، زالو صفتان اجتماعی، مرفهین بی درد و سرمایه سالاران غربزده است، یا کرنش و تسلیم در برابر دشمن؟ آیا اگر دولت یازدهم دائما از کلید حل مشکلات در سیاست خارجه دم بزند، این سوال را برای اذهان متبادر نمی کند که دولت فعلی، برای حل مشکلات، ساده ترین و سر دست ترین و البته موهومی ترین راه حل معضلات اقتصادی را انتخاب کرده است؟
مجمع دانشجویان عدالتخواه شیراز در این نامه خاطرنشان کرده است: دستاورد این مذاکرات و تغییر در لحن گفتگو چه بوده؟ مقامات آمریکایی چه تغییری در مشی خود به وجود آورده اند؟ رئیس جمهور آمریکا سه روز پس از گفت و گوی تلفنی با آقای روحانی گفت: همه گزینه ها از جمله گزینه نظامی علیه ایران روی میز است، «ادر ویس» رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد: «ما میتوانیم از طریق تحریمهای فلجکننده به اعمال فشار بیشتر بر ایران ادامه دهیم»! کاترین اشتون پس از پایان مذاکره با هیات ایرانی گفت: «در بسته پیشنهادی 1+5 تغییری ایجاد نشده است!»
این نامه در پایان آورده است: آیا مذاکرات به سود ایران است؟ منافع ایران اسلامی را تامین می کند؟ آیا آزموده را آزمودن خطا نیست؟ مصر پس از سی سال مذاکره به کجا رسید؟ با مذاکره به چه دستاوردی رسید که ما هم برای رسیدن به آن، دست به دامن این ابزارشویم؟ اگر صرف مذاکره مهم است، مقامات فلسطینی که 21 سال است در حال مذاکره با رژیم صهیونیستی هستند و به جایی نرسیده اند. آمریکا چند ماه پس از مذاکره با سوریه شروع به آتش افروزی در آنجا کرد و همین اواخر هم بیشترین پافشاری ها را برای حمله نظامی به سوریه همین آمریکا می کرد. حقیقت این است که اگر جمهوری اسلامی تا امروز پیشرفتی داشته به خاطر مقاومت و پافشاری بر اصول و آرمان های انقلاب و تقید به اسلام ناب بوده است و لا غیر.