اردوان ارژنگ در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به مشکلات پیش روی راه اندازی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، قصه پارک علم و فناوری را قصه ای پر غصه دانست و گفت: مطالعات اولیه این پارک انجام شده؛ اما با مشکل زمین روبرو شدیم؛ چرا که مشکل اصلی پارک علم و فناوری استان، زمین است.
وی افزود: استان باید زمینی متناسب پارک در اختیار دانشگاه قرار دهد تا این طرح اجرایی شود.
رئیس دانشگاه یاسوج ادامه داد: گرچه دانشگاه متولی پارک علم و فناوری نیست و ساختار سازمانی مستقلی زیر نظر وزارت علوم دارد؛ اما چون به نوعی ما نمایندگی وزارت علوم را داریم به ما واگذار کردند و ما هم با اشتیاق و علاقه در خدمت استان هستیم و جلو رفتیم.
ارژنگ به روند فعالیت های صورت گرفته اشاره کرد و گفت: دوستان ما در دانشگاه یاسوج در حوزه های مختلف آمادگی کامل را دارند، مشاور طرح نیز آماده است که به محض اعلام مکان زمین انتخاب شده برای پارک به وی، با انجام گمانه زنی ها و آزمایش خاک به اجرای نقشه مورد نظر بپردازد.
وی افزود: پارک علم و فناوری، زمینی در حدود هشت هکتار برای آغاز کار و به لحاظ توسعه آینده 40 هکتار نیاز دارد که متاسفانه زمین مورد نظر پیدا نمی شود.
رئیس دانشگاه یاسوج تصریح کرد: خود دانشگاه زمین هایی در منطقه جاده قدیم کاکان دارد و توصیه استاندار قبلی نیز، استفاده از همین زمین ها بود؛ اما زیرساخت های لازم در این زمین ها فراهم نیست؛ مثلا برای گاز مورد نیاز، حدود یک میلیارد تومان باید هزینه شود، برای برق آن بیش از 500 میلیون تومان و برای آب آن هم به همین اندازه باید خرج شود که اگر این زیر ساخت ها که لازمه اولیه احداث پارک است، فراهم شود می توان از همین زمین استفاده کرد.
ارژنگ به برخی تعاریف غلط مرسوم از پارک علم و فناوری اشاره کرد و گفت: بعضی ها تعریف درستی از پارک علم و فناوری ندارند؛ پارک علم و فناوری مجموعه ای از آزمایشگاه ها، امکانات و مکان های آموزشی برای آموزش دادن به جوان هایی است که این مکان حلقه ارتباط صنعت و دانشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد پارک علم و فناوری کمک به استان است و استان باید برای تحقق آن جلو بیاید.