کد خبر:۲۶۷۹۴۴
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان گفت:

دست‌یابی به گنج‌های دانش در گروی ارتباط با خداوند است

مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان رضوی دست‌یابی به گنج‌های دانش را تنها در گروی ارتباط داشتن با خداوند مقدور دانست.

 به گزارش گروه عملی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از  روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام فرجام امروز در جمع طلاب ورودی جدید مدارس خواهران حوزه علمیه خراسان رضوی در محل اجتماعات اردوگاه مازندران این شهر با اشاره به اینکه مسئولیت‌های سنگینی بر عهده طلاب علوم دینی است، بیان داشت: حوزویان باید با نگاه به رسالت‌های مهمی که بر دوش دارند، تلاش خود را روزافزون کنند که از نیاز‌های اولیه این تلاش برنامه ریزی شخصی و اجتماعی است.

 

وی افزود: طلاب باید خود را در پیشگاه اهل بیت (ع) حاضر بدانند، کلاس درس مقدس بشمارند و مطالعه آداب المتعلمین را در برنامه‌های خود جا دهند، فضای حوزه علمیه باید آکنده از معنویت باشد و این مهم در میان حوزویان متلجی شود.

 

دبیر شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با اشاره به ماجرای برخورد امام صادق (ع) با «عنوان بصری»، بیان داشت: برای دست یابی به گنج‌های دانش، باید با خداوند متعال ارتباطی قوی داشت.

 

حجت الاسلام فرجام با اشاره به بزرگانی مانند شیخ عبدالکریم حائری، مؤسس حوزه علمیه قم، از ماجرای توسل وی به سیدالشهداء (ع) گفت و افزود: معنویت از اصول اساسی در حوزه‌های علمیه است و انس با قرآن مهمترین نکته در عالم طلبگی به شمار می‌رود.

 

وی  تصریح کرد: طلبه علوم دینی باید از نظر خودسازی، معنویت، انس با قرآن، ارتباط با اهل بیت (ع)، دعا و عشق به خدا سرآمد باشد.

 

دبیر شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان رضوی بر جدیت در تحصیل تأکید و خاطر نشان کرد: هدفگذاری در مسیر طلبگی، از راه های موفقیت است؛ چراکه اگر هدف انسان مشخص باشد، برنامه‌های متناسب با آن را تدوین و به نتیجه می‌رسد.

 

حجت الاسلام فرجام با بیان اینکه قوام حوزه علمیه به پرسشگری است و باید مطالب ارائه شده را فهمید نه اینکه فقط آن‌ها را حفظ کرد، گفت: وجود «إن قلت»‌ها در کتاب‌ها و دروس بر همین مبناست.

 

وی به بعد اجتماعی وظیفه طلاب نیز اشاره کرد و افزود: طلاب علوم دینی نباید منفعل بوده و تحت تأثیر قرار بگیرند؛ بلکه می‌باید در جامعه نقش آفرینی کنند.

 

دبیر شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان رضوی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره «سبک زندگی» گفت: فرهنگ سازی در این زمینه به پرورش افراد جامعه و آشنایی آنان با فرهنگ و آموزه‌های دین نیاز دارد که این امر به عهده طلاب علوم دینی است.

 

فرجام به مسأله بدحجابی اشاره و خاطر نشان کرد: باید این موضوع را علت یابی کرد و برای فرهنگ سازی، به انتقال فرهنگ دینی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی نیاز است.

 

وی در پایان به بیان اقداماتی که علیه تشیع در دنیا انجام می‌شود، پرداخت و با تاکید بر تأثیرگذاری طلاب علوم دینی در پدیده‌های هنجار و ناهنجاری فرهنگی بیان داشت: حوزویان باید در عرصه اجتماعی، نقش‌آفرینی و فرهنگ‌سازی جامعه، حضور داشته باشند و جهت ارتقاء آگاهی و بینش سیاسی این طلاب باید، برنامه‌های منسجمی از سوی مدارس علمیه با مساعدت مرکز مدیریت این حوزه برگزار شود.

 

لازم به ذکر است، در این برنامه، 500 طلبه ورودی جدید خواهر از مشهد و شهرستان‌های خراسان رضوی حضور دارند که برگزاری حلقه‌های معرفت، مسابقات کتابخوانی، آشنایی با مهارت‌های مطالعه و آشنایی با واحدهای مختلف حوزه علمیه خراسان از جمله برنامه‌های آنان می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار