آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۰۶۸۵

قطع حقوق اعضای هیئت علمی مامور به تحصیل، توسط رئیس دانشگاه یاسوج

رئیس جدید دانشگاه یاسوج یک روز پس از نشستن بر صندلی ریاست دانشگاه در اقدامی عجیب، حقوق اعضای هیئت علمی مامور به تحصیل این دانشگاه را قطع کرد.

به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، پس از اینکه توفیقی به خواسته برخی از دانشجویان اخراجی و جنجال های رسانه ای بیگانه تن در داد و داس خود را روانه دانشگاه یاسوج کرد تا یکی از موفق ترین مدیران دانشگاهی کشور را به جرم حزب الهی بودن درو کند، یکی از مدرسان این دانشگاه که  از رتبه علمی پایین تری نسبت به جو غالب دانشگاه برخوردار بود و سابقه مدیریتی قدرتمندی را در کارنامه خود نداشت به عنوان سرپرست دانشگاه یاسوج معرفی کرد.


هر چند این انتصاب به دور از دخالت های نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نبود به طوری که یکی از بستگان نزدیکش برای تصدی این پست انتخاب و بر انتصاب آن تاکید کرد تا جایی که این نماینده پس از رسیدن به اهداف خود، مشتاقانه در مجلس شورای اسلامی از توفیقی که فعالیت های او در فتنه 88 برای همگان محرز بود، تقدیر و تشکر کرد.


هر چند شایعات زیادی در دانشگاه مبنی بر برخورد ریاست جدید دانشگاه یاسوج با حزب الهی های دانشگاه و تشکل های دانشجویی ارزشی مطرح هست؛ اما با توجه به اینکه به نظر می رسد ترویج این شایعات از سوی عده ای خاص و اهدافی مشخص صورت می گیرد از توجه به آنها در این گزارش خود داری کرده و به اتفاقاتی که در حال وقوع در دانشگاه هستند می پردازیم.


رئیس جدید در اولین گام خود و در اقدامی عجیب، حقوق اعضای هیئت علمی و مربیان دانشگاه که به صورت قانونی مامور به تحصیل در مقطع دکترا بودند را قطع کرد.


این اقدام رئیس جدید که درست یک روز پس از نشستن بر صندلی ریاست دانشگاه صورت گرفت موجب ایجاد موجی از نگرانی در بین این اعضای هیئت علمی شد.


این افراد که چاره ای جز انتخاب یکی از دو راه حل بازگشت به دانشگاه و یا ادامه تحصیل بدون حقوق را ندارند، در این بلاتکلیفی گرفتار شدند که اگر به دانشگاه برگردند، با گذشت نزدیک به نیمی از ترم، هیچ جایگاه خالی برای تدریس آنها وجود ندارد و اگر به ادامه تحصیل بپردازند، چگونه پاسخگوی نیاز های روزمره خانواده و همسر و فرزندانشان باشند.


امیدواریم در دولت تدبیر و امید، تدبیری اندیشیده شود تا جامعه دانشگاهی با امید بیشتری به تحصیل، تدریس و تحقیق بپردازند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
به چه حقي اين کار را کرده؟
0
0
بدون نام
-
۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴
مثل بقيه دانشجوهاي دکتري هم کار کنند هم درس بخوانند. نميشه که رفت گرفت خوابيد حقوق هم گرفت !!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار