آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۷۰۴

تصويب برنامه درسي بازنگري شده کارداني ناپيوسته علمي- كاربردي حسابداري

شوراي برنامه ريزي آموزشي و درسي علمي کاربردي برنامه درسي بازنگري شده کارداني ناپيوسته علمي كاربردي حسابداري با 6 گرايش مالي، صنعتي، مالياتي، دولتي، حسابرسي و خدمات عمومي به روش پودماني را در جلسه 133 تصويب کرد

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شکه خبر دانشجو»، اين برنامه توسط کميته علمي تخصصي دفتر برنامه‌ريزي درسي براي تربيت نيروي انساني مورد نياز کشور در زمينه تخصصي حسابداري تهيه و تدوين شده و قبلاٌ به تأييد گروه خدمات اجتماعي دانشگاه جامع علمي کاربردي رسيده بود.

بر پايه اين گزارش، از جمله توانايي‌هاي عمومي فارغ التحصيلان اين رشته مي‌توان با بكارگيري اصول حسابداري و توانايي انجام عمليات اوليه حسابداري و اصول علم اقتصاد‌، شناخت حسابداري مالي شامل حسابداري شركت‌ها وخدمات عمومي، شناخت كدهاي اصلي و فرعي سيستم حسابداري صنعتي‌، آشنايي با حسابداري مقدماتي، حسابداري صنعتي مقدماتي و سيستم‌هاي مالي حسابداري‌ اشاره كرد.

شايان ذكر است، از جمله توانايي‌هاي فارغ التحصيلان اين رشته در گرايش مالي را مي توان، آشنايي با حسابداري موسسات بازرگاني و خدماتي و مشارکت در تهيه صورتهاي مالي اساسي و انجام امور مالي حسابداري شرکت‌ها و مشارکت در تهيه صورت هاي مالي اساسي نام برد.

گفتني است، نقش و توانايي فارغ التحصيلان گرايش صنعتي شامل آشنايي با اصول و سيستم‌هاي حسابداري صنعتي و آشنايي با نحوه محاسبات قيمت تمام شده کالاها و محصولات و خدمات است.

همچنين، توانايي‌هاي فارغ التحصيلان گرايش مالياتي شامل توانايي تشخيص و وصول ماليات طبق مقررات قانون ماليات‌هاي مستقيم، توانايي تکميل اظهارنامه مالياتي و توانايي تشخيص و استفاده از فعاليت‌هاي مالياتي موديان مختلف مي‌باشد.

اين گزارش اضافه مي‌كند، نقش و توانايي فارغ التحصيلان گرايش دولتي شامل شناخت اصول تنظيم و کنترل بودجه و قوانين مالي حاكم بر كشور، آشنايي با سيستم حسابداري موسسات دولتي و غير انتفاعي و چگونگي خرج در سازمان‌هاي دولتي و عمومي کشور است.

از جمله توانايي‌هاي فارغ التحصيلان گرايش حسابرسي مي‌توان به آشنايي با حسابرسي و مميزي حساب و انجام حسابرسي در کليه واحدها و اجراي حسابرسي موسسات و سازمان‌هاي دولتي و غير انتفاعي اشاره نمود، نقش و توانايي فارغ التحصيلان در گرايش خدمات عمومي نيز شامل شناخت اساسي با ارکان سازمان‌هاي مذکور و مشارکت در اجراي سيستم حسابداري خاص اينگونه موسسات مي‌باشد.

دانش آموختگان اين رشته با گذراندن پودمان‌هاي مشترک، و غير مشترك، توانايي احراز مشاغلي چون كمك كارشناس حسابداري، مسئول دايره حسابداري، مسئول هزينه‌ها و ...را خواهند داشت.

لازم به ذكر است، مراکز آموزش علمي کاربردي مي‌توانند براي اجراي اين برنامه در زمان‌هاي اعلام شده توسط دفتر گسترش دانشگاه جامع علمي كاربردي، تقاضاي خود را ارائه كنند./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار