بیانیه جامعه مامای کشور خطاب به وزیر بهداشت؛
ابتلاء به آلودگیهای میکروبی، هپاتیت و ایدز در ماماها
جامعه مامای کشور با صدور بیانیه ای خطاب به وزیر بهداشت نسبت به انواع آلودگیهای صوتی، میکروبی و عفونی از جمله هپاتیت، ایدز در ماماها هشدار دادند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان جامعه ماماهای کشور در شورای عالی نظام پزشکی با صدور بیانیه ای خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار بررسی عاجلانه مشکلات عدم اجرای قانون سختی کار و مشکلات جدی دیگر این حرفه پراسترس که معضلات آن جامعه را نیز با خطر مواجه کرده است، شدند.
به گزارش روابط عمومی و روابط بین الملل سازمان نظام پزشکی، در این بیانیه خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمده است: احتراماً همانگونه که استحضار دارید جامعه مامای کشور با حدود یک صد سال قدمت در زمینه تحصیلات آکادمیک در این رشته، دارای جایگاه ویژه ای در نظام سلامت کشور میباشند و در تمامی کشورهای پیشرفته از نظر شاخص سلامت، مادر و کودک، ماماها به عنوان اولین خط درمان به کار گرفته میشوند و از جایگاه مناسبی برخوردارند؛ اما متاسفانه جامعه مامایی با مشکلات عدیده ای درگیرند.
مشکلات عدم اجرای قانون سختی کار است که با توجه به استرس حرفه مامایی در خصوص نجات جان مادر و نوزاد و انواع آلودگیهای صوتی و میکروبی و عقونی از جمله هپاتیت، ایدز و...
این امر بر همگان مبرهن است که مامایی یک شغل پر استرس است. در این رابطه درخواست همکاران مامای کشور در خصوص اجرای تمام و کمال این قانون جهت اقدام عاجلانه به حضور ایفاد میگردد تا جامعه مامای پس از سالیان سال به گوشه ای از خواستههای قانونی خود برسند.
ضمناً درخواستهای دیگری در خصوص سایر مشکلات از جمله عدم عقد قرارداد با سازمانهای بیمه گر، عدم اجازه زایمان توسط ماما و یا انجام زایمان توسط ماما و مهر شدن پروندهها توسط متخصصان، عدم پرداخت حق و حقوق قانونی ماماها، جایگاه نامناسب ماما در طرح پزشک خانواده و ... عنوان شده که گوشهای از آن به حضور ایفاد میشود.
امید است که با مساعدتهای عاجلانه جنابعالی شاهد رفع این معضلات باشیم و با این اقدامات جامعه مامای را جهت ارایه خدمات بهتر و بیشتر مرهون توجهات خود نمایید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.