آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۳۸۱۷
تکمیلی/ جلیلی در مشهد:

انحصار انرژی هسته‌ای برای چند کشور عدالت نیست/ هزینه 400 میلیاردی آمریکا برای ایجاد فتنه 88

جلیلی گفت: برخی کشورها حق داشتن سلاح هسته‌ای دارند زیرا این انحصارات مختص به آنان است که البته بر مبنای عدالت نبوده و برمبنای قدرت شکل گرفته است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جلیلی دقایقی پیش در همایش دانشگاهیان« حماسه بصیرت» که توسط بسیج دانشجویی و جامعه پزشکی خراسان رضوی در تالار ابن سینای مشهد برگزار شد گفت: قدرت هایی وجود داشتند که منافعی رابرای خود تعریف و براساس این منافع سایر کشورها را چپاول می‌کردند.

 

استکبار اندیشه سایر کشورها را برنمی‌تابد

 

جلیلی با اشاره به مبارزات ائمه معصومین در دوران حیاتشان بیان داشت: وقتی در مقطعی به حیات این بزرگواران و حیات سیاسی ایشان توجه می کنیم جلوه‌ای بروز می کند که می‌تواند الگویی برای طی مسیر ما باشد که البته تحقق این شرایط و اندیشه مستلزم ایجاد شرایطی است که ما در طول حیات ائمه(ع) رفتارهایی متناسب با این شرایط را شاهد هستیم.


وی گفت: کشور ما در طول زمان محل تاخت و تازهای بیگانگان قرار می‌گرفت یا کشورهای استکباری با مذاکره با دولت‌های وقت منافعی برای خود در نظر می‌گرفتند همچون قرار داد مفصل که بین فتحعلی شاه و انگلیس برای حفظ منافع انگلیس منعقد شد.


عضو مجمع تشخیص مصلحت ادامه داد: اگر بخواهید در یک حوزه منافع و حقوقی را محقق کنید آن محیط یک محیط با هجمه‌های فراوان است که در آن مطامع مختلفی وجود دارد و در آن دخالت می کنند.


جلیلی با اشاره به کشتار یک میلیون نفری روآندا در آفریقا تصریح کرد: در آن زمان سازمان ملل و قطعنامه‌ای وجود نداشت؛ زیرا منافع عده‌ای را تامین می‌کرد؛ اما سوال اینجاست که چرا این موضوع‌ها مورد توجه قرار نمی‌گیرد.


وی با اشاره جنایات رخ داده در افغانستان، عراق و فلسطین تصریح کرد: وقتی مناسبات به گونه ای رقم می‌خورد که اتفاقات در این کشورها بدون موضع گیری و اعتراض باقی می‌ماند حال همین امر را در کشوری همچون ایران که دارای موقعیت ژئوپلتیک و دارای منابع زیاد و دارای قوا، اندیشه و تفکر خاص است چه کسی ایجاد تنش می‌کند.


جلیلی با اشاره به مناسبات شکل گرفته پس از جنگ جهانی دوم بیان داشت: این مناسبات برای چند کشور به اتکاء قدرت، برای خود امتیازاتی درنظر گرفتند که بر این اساس حق وتو شکل گرفت و انحصاراتی را برای خود قائل شدند.

 

انحصار انرژی هسته‌ای برای چند کشور برمبنای عدالت نیست


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه آن قدرت‌ها قوانین NPT را نیز امروز نقض می‌کنند، بیان داشت: در همین قانون به صراحت برخی کشورها حق داشتن سلاح هسته‌ای دارند، زیرا این انحصارات مختص به آنان است که البته بر مبنای عدالت نبوده و برمبنای قدرت شکل گرفته است.


جلیلی ادامه داد: اگر از آنان بپرسیم چرا این گونه می‌گویید؟ می‌گویند ما نمی‌خواهیم شما این قدرت را داشته باشیم، ما به شما بدبینیم و اگر این قدرت را داشته باشید گزینه نظامی روی میز است که این منطق مستکبران جهانی است.


وی اظهار داشت: این منطق منطقی نیست که برخی در موضع قدرت آن را اعمال کرده باشند؛ بلکه منطقی است که بر مبنای تئوری‌ها ایجاد شده و متاسفانه این مبانی در دانشگاه‌های ما در حال تدریس است.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: تئوری‌های این مبانی به گونه‌ای در دانشگاه‌های ما مطرح ‌شود که ما بگوییم این تئوری‌ها خوب است و ما به این نقطه برسیم.


جلیلی مطرح کننده این تفکر را جان لوک دانست و گفت: فردی همچون جان لوک که پدر لیبرالیسم جهانی شناخته می‌شود و یکی از سهامداران عمده شرکت‌های برده داری در آمریکاست این تئوری را مطرح کرده و برمبنای آن اقدامات انجام می‌شود.

 

ایران امروز مدعی یک الگو و اندیشه نو شده است

 

جلیلی تصریح کرد: اینکه غربی ها عنوان می کنند فلان امکان را می توانید داشته باشید به اندازه ای که ما می گوییم یک مبنای استکباری است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: ویژگی این دوره این است که کسانی که آمده اند تا مناسبات را بر مبنای قدرت شکل دهند این مباحث را به اسم لیبرالیسم و دموکراسی مطرح می کنند.

 

وی با اشاره به اینکه در سال جاری میلادی شاهد هستید که حداقل 12 کشور با نظام سلطنتی اداره می شود، تصریح کرد: غربی ها تعریفی از مبانی ارائه می‌دهند که در راستای منافعشان باشند.

 

جلیلی ادامه داد: در کشورهای غربی و آمریکا با وجود اینکه سخن از دموکراسی می‌زنند؛ اما خود بر این امر معتقد نیستند و مشاهده می‌کنید که بعد از چندین سال تنها دو حزب بر سر کار است و اجازه رویش حزب سوم و سخن سوم را به کسی نمی‌دهند.

 

عضو مجمع مصلحت نظام بیان داشت: چنانچه امروز رفتاری را مشاهده می کنید که با عدالت، حقیقت و انسانیت فاصله دارد برمبنای تئوری سوار است که به شکلی هنرمندانه به وجود آمده است و در چنین شرایطی است که مناسبات ایجاد و ساز و کارهای رسانه ای را به گونه ای تعریف کرده اند که بتوانند مبانی خویش را پیش ببرند.

 

وی با بیان اینکه در این شرایط بود که انقلاب اسلامی ظهور یافت، تصریح کرد: ایران امروز مدعی یک الگو و اندیشه نو شده است و درصدد است این اندیشه را بروز دهد.

 

جلیلی با تاکید بر اینکه اندیشه امام و انقلاب برای تمامی اعصار سخن برای گفتن دارد، خاطرنشان کرد: جهت الگو شدن این اندیشه برای تمامی کشورها نیازمند یک الگوی عملی هستیم و انقلاب تاکیدی بر این مطلب است که این الگوی اسلامی نه تنها مطرح بلکه پیاده شده است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: انقلاب، نظامی را بر مبنای ولایت فقیه ترسیم کرده که حافظ آرای مردم است و مردم نیز پای ارزش های این نظام هستند؛ بنابراین جمهوریت و اسلامیت نظام هر دو همراه یکدیگرند.

 

هزینه 400 میلیاردی آمریکا برای ایجاد فتنه88

 

وی با بیان اینکه در فتنه 88 کنگره آمریکا 400 میلیارد دلار جهت ایجاد فتنه در کشور ما تصویب کردند، خاطرنشان کرد: اوباما در صحن علنی مجلس چگونگی هزینه کرد آن را گزارش داد.

 

جلیلی با اشاره به اینکه هوشیاری مردم در این دوره حماسه ساز شد، خاطرنشان کرد: مشاهده می کنیم در انتخابات سال جاری نیز مردم با همان هوشیاری خود حماسه آفریدند و همین هوشیاری است که نظام را از موانع حفظ می کند.

 

9 دی یکی از نقاط درخشان در تاریخ ملت ایران است

 

وی با بیان اینکه 9 دی یکی از نقاط درخشان در تاریخ ملت ایران است خاطرنشان کرد: حماسه 9 دی قدرت الگوی انقلاب اسلامی که می‌توان امروز برای جهان اسلام تجویز کرد، را نشان داد، اینکه مردم می‌توانند انتخاب کنند و نظام حافظ رای مردم است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هنگامی که دشمنان بعد از حماسه 9 دی مشاهده کردند که با چنین مردمی مواجه هستند درصدد برآمدند این مردم را نشانه گیرند؛ بنابراین تحریم ها را افزایش دادند.

 

چنانچه از یکی از حقوق خود کوتاه آییم، قطعاً به دیگر حقوق ما نیز تعرض خواهد شد

 

وی افزود: جمهوریت ما توانست در همه عرصه ها مبتنی بر اسلام خود را به ظهور برساند و یکی از عرصه های مهمی که امروز باید در آن بروز کنیم عرصه اقتصادی است تا اینگونه بتوانیم چشم طمع دشمنان را از کشور برداریم.

 

جلیلی با تاکید بر اینکه دشمنان نمی خواهند ملتی از حقوق خود برخوردار باشد، تصریح کرد: اینکه مشاهده می کنید ایران از یکی از حقوق خود دفاع می کند و از آن کوتاه نمی آید به این دلیل است که چنانچه از یکی از حقوق خود کوتاه آییم، قطعاً به دیگر حقوق ما نیز تعرض خواهد شد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: دنیا امروز یک تجربه موفق از ما و یک تجربه ناموفق از سایر کشورها را مشاهده کرد چنانچه خواهان این هستیم این نظام تصویب یابد باید متناسب با نگاه تمدن اسلامی پیش رویم که چنانچه این نگاه فعال نباشد نخواهیم توانست تمدن اسلامی را محقق کنیم.

 

وی افزود: در مسیری که پیش رفته ایم نشان داده ایم که مسیری بوده که ما با مبارزه تنها مقاومت نکرده ایم؛ بلکه پیشرفت را نیز در اقدامات خود داشته ایم.

 

جلیلی گفت: مهمترین تهدیدی که می تواند جلوی پیشرفت را بگیرد این است که تصور کنیم این مبارزه برای ما هزینه داشته است.

 

جلیلی با بیان اینکه غنی سازی جزء حقوق ملت ماست افزود: داشتن چرخه سوخت هسته‌ای جزء حقوق ماست و آمریکا نمی‌تواند برای حقوق ما شرط بگذارد ملت ما این را به خوبی می‌داند و از حقوق خود دفاع می‌کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص وظیفه دانشجویان در مقابل گفتمان انقلاب تصریح کرد: دانشجویان وبه خصوص دانشجویان بسیجی بری از رسالت و تکلیف به دوش دارند تا این ایده که گفتمان انقلاب و اسلام ناب است را به مقصد برسانند و همچنین بتوانند آن را به خوبی تبیین کرده و بتوانند برای آینده که چگونه پرشتاب در این مسیر حرکت کنیم کار شایسته انجام دهند.
 
مهمترین عامل موفقیت نظام جمهوری اسلامی همراهی مردم است
 
وی با بیان اینکه مهمترین عامل موفقیت نظام جمهوری اسلامی همراهی مردم است بیان داشت: نظام ما نظام جمهوری اسلامی است و تمام موفقیت‌های این نظام به خاطر همراهی مردم بوده زیرا مردم خودشان آن را انتخاب کردند و از آن پشتیبانی می‌کنند.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: مردم ما در این سی و چند سال نشان دادند برای آنچه که بر مبنای اسلام ناب انتخاب کرده‌اند حاضرند جان دهند.
 
وی به انتظارات رهبری از دانشجویان اشاره کرد وبیان داشت: اینکه ایشان می‌فرمایند دانشجو باید سیاسی و فعال باشد به این دلیل است که دانشجو و مردم بتوانند آگاهانه عمل کنند.
 
جلیلی با اشاره به حقوق هسته‌ای بیان داشت: حق غنی سازی این نیست که بخواهند برای ما تعریف کنند بلاکه در ان پی تی آن را مشخص کرده و هیچ درصدی برای غنی سازی مشخص نشده است.
 
بزرگترین مبارزه با فتنه گران شفاف سازی است
 
وی به دلیل آغاز غنی سازی اورانیوم در ایران اشاره و تصریح کرد: ما برای آن به سمت غنی سازی حرکت کردیم که 850 هزار بیمار داریم و دلیل حرکت ما به سمت غنی سازی 20درصد همین عامل است.
 
وی در پاسخ به نحوه مبارزه با فتنه گران تاکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در تعابیر خود از فتنه می‌فرمایند« فتنه یعنی فضای غبار آلود که نتوان صحیح را از غلط تشخیص داد» بزرگترین مبارزه شفاف سازی است اینکه چه کسی دروغ گفته اند از هر مجازاتی برای آنان دردناک تر استن همانطور که امروز شاهد اثبات این سخن هستیم و اینکه امروز در حقانیت نظام ما شبهه ای وجود ندارد.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  تاکید کرد: حماسه‌ای که در 24 خرداد امسال رخ داد مهر باطل شدی بود بر فتنه، و این بزرگترین مجازات برای آنان بود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار